- Член од
- 10 ноември 2022
- Мислења
- 299
- Поени од реакции
- 880
Кој студентки бе црна несреќо, дење ноќе си на темата, ја браниш честа на Русија. Како пролив сте досадни со @teneke .Фала, фала ама би се задржал на студентките.
Кој студентки бе црна несреќо, дење ноќе си на темата, ја браниш честа на Русија. Како пролив сте досадни со @teneke .Фала, фала ама би се задржал на студентките.
Трупер, гледај сега вака... Здрав разум (не западна пропаганда) кажува дека руската страна не е таа што прави злосторства и масакри врз цивили. Ај да видиме. Марионетска власт донесена и контролирана од САД: Чек. При промената на власт 2014-та извршени еден куп злосторства врз руски цивили, меѓу кои и оние во Одеса со задавената со телефонски кабел бремена жена во административна зграда, запалена со живи луѓе а тие што скокаа дотепувани со бејзбол палки и смеење (мрско ми е да линкам слики и статии): Чек. Наци силеџии како енфорцери на фронт и надвор од фронт, ги тепаат/убиваат сите што сакаат да избегнат воена обврска, па и политички противници: Чек.
Ахем...adjective: apparent
clearly visible or understood; obvious.
Аха, Руси се викаш. Чим ти викаш, јас ти верувам. Прво тенеќе, па ти си за мене вистината. Али ете тенеќе повеќе е по воените стратегии, ти си по пропратните и педерските работи.не знам ќе да се некоја специјална единица Отворам воен форум реков некое видео Су 57ка искендери нешто браќава алфа мажјаци кај што се спремаат да узвратат ударац, кога овие гледаш клекнал му го чади, после паднал Херсон епа ќе падне
туку шо прајме сега? Вие џомити со русиве тргнавте да се спасите од педериве, на крајов дојде од дрвеното на каменото
Само Белоруско знаме нема да го расипеше протестот.Ќе го расипеше. И?
Чекај сега, немаат Украинците openly trans/gay ликови во составот на војската, и цели транс одреди? Нели пред некој ден постираа некој таков, дури имаше некоја бизарна фотка како е клекнат нешто.Аха, Руси се викаш. Чим ти викаш, јас ти верувам. Прво тенеќе, па ти си за мене вистината. Али ете тенеќе повеќе е по воените стратегии, ти си по пропратните и педерските работи.
Остај друго, Шеки ќе смени страна.Јаооо. Се појавија експерти и за педерлуци.
Дан имате штаб за заштита на педерските права
Добро барем ова ја побива тезата дека нема педери во Русија. Ќе испадне дека мека за педерите Русија е на крај.
Незнам тоа, мене шефот ми кажа дека се Руси, јас друг не слушам.Чекај сега, немаат Украинците openly trans/gay ликови во составот на војската, и цели транс одреди? Нели пред некој ден постираа некој таков, дури имаше некоја бизарна фотка како е клекнат нешто.
Абе добро за тебе знаеме видео путин и шојгу кај шо се ебат да излезе ти ќе речеш украинци се некој линк ќе ископаш од донбас девушка дека од путин прадедому во лавов живеелАха, Руси се викаш. Чим ти викаш, јас ти верувам.
Па ако се со два пиксела квалитет, може ќе речам. Ама ако јасно се гледаат може и да не речам. Туку кај е сликано видеово, која геолокација?Абе добро за тебе знаеме видео путин и шојгу кај шо се ебат да излезе ти ќе речеш украинци се
ене на второно видео трупер што го пушти има доволно пиксели можеш и руската тробојка на ракав да ја видишПа ако се со два пиксела квалитет, може ќе речам. Ама ако јасно се гледаат може и да не речам. Туку кај е сликано видеово, која геолокација?
Со тие затворениците на Вагнер или затворениците на Зеленски, ништо не e невозможно какви затворски забегувања може да прават. Ама ако морам да нагаѓам, поверојатно е некој украински psy-op. Кога можат Зеки од Полска да го ставаат на плоштад во Киев (додуше со утната насока на светлото), можат и геј филмови да убацат во рушевини.Туку кај е сликано видеово, која геолокација?
така е бразерс снимаат педерски порна облечени како руски војници само за да го извалкаат името на Великата Красна АрмијаСо тие затворениците на Вагнер или затворениците на Зеленски, ништо не e невозможно какви затворски забегувања може да прават. Ама ако морам да нагаѓам, поверојатно е некој украински psy-op. Кога можат Зеки од Полска да го ставаат на плоштад во Киев (додуше со утната насока на светлото), можат и геј филмови да убацат во рушевини.
Што менува на крају краева, освен сеирот на usual suspects.
абе како така директоре какви се овие нато вредности на среде руска армија? Ами ако разберат браќата иранци после од каде дроној?Ete be @Едмонд Дантес ne bile Rusite tolku losi i nazadni kako so gi mislese. I tie da ti gi sledele zapadnite modni trendovi na koi vie ( posebno @Shakespear )tolku gi velicate i ljubite.
Bi rekol edno gajle pomalce .
Од кај да знам бе Едо, не отварам геј секција на порнхаб.така е бразерс снимаат педерски порна облечени како руски војници само за да го извалкаат името на Великата Красна Армија
онај еднион џони синс е
Сумњив си ти, море хеј!...влегувате во длабок denial
Остај го ти Трупер, јас нит го знам нит го познавм нит му верувам. Јас тебе ти верувам. Утре ќе ме праша некој ќе мора да му објаснам, да му образложам...ене на второно видео трупер што го пушти има доволно пиксели можеш и руската тробојка на ракав да ја видиш
али пак јас сум свесен дека годинава ви дојде страшно многу работи за соочување и веќе влегувате во длабок denial како врви времево само бетер ќе биде