Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Maignan sklon na povredi sitkaj 70 milioni letoto, so e voa sekoja godina po 2 meseci otsustvuva ja neznam nekoj golman volku da se povreduval, ebate ke reces crnec jako dete ovoj kako balerina e

Sent from my iPhone using Tapatalk
Последен пат повреден пред овие 2 повреди кај нас е 2015, така да мислам дека неосновано ти е ова. Не знам од каде доаѓа оваа нетрпеливост и драма кај дел од вас искрено.

Седум утакмици треба да издржи виртуозот Чиприан до паузата.
До сега не направи ништо фатално, да се надеваме дека нема да почне од сега.

Седум утакмици треба да издржи виртуозот Чиприан до паузата.
До сега не направи ништо фатално, да се надеваме дека нема да почне од сега.
Toталира братот, една контра не знае да почне пичка му матер, гледа у далечина цело време и све нешто не му се свиѓа како се наредени нашите напред :icon_lol:

Toталира братот, една контра не знае да почне пичка му матер, гледа у далечина цело време и све нешто не му се свиѓа како се наредени нашите напред :icon_lol:

Нека, остај, добро е. Најубаво е да не пробува такви напредни и захтевни потези, зашто ако посере, ќе падне со моралот и кур враќање после.
Само барам, доколку е можно, да не праи срања како лани со Фиорентина.

Зошто си толку убеден и сигурен дека управата ја научила лекцијата и дека нема да дозволат клучни играчи од ростерот да си заминат како слободни агенти?
Абе и ти плачеше по темине за булинг и остави срцепарателни пораки како тоа никад веќе нема се вратиш па се врати. Тогаш не знам зашто и они да не можат да сменат однесување и акција за продолжување на договори.

Еве кој цело време му ја расипува фризурата на Салемакерс :pos:

P.S.
Probable Milan XI vs Monza (4-2-3-1): Tatarusanu; Kalulu, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Pobega, Bennacer; Messias, Brahim, Rebic; Origi.

Бенасер не тренирал вчера, треска имал.

Нема веќе што ново да се напише...

Бенасер се разболел (не е повреден). Како да студирам медицина, секој ден читам за болести/повреди. Што луѓе ќе беа, цел живот само да мастурбираат, пак сифилис ќе закачат.

Дај боже на светско сите наши што ќе играат од групи да испаднат....и играчиве не се роботи неможе песто утакмици да изиграат у сезона....

На крај со вакво темпо нема више никад да има играчи како Пирло, Баџо, Тоти....само физички атлети ќе бидат фудбалери..

Screenshot_20221022-113326~2.png
Screenshot_20221022-113423~2.png

Томори,Калулу,Тонали,Леао,Тео,Бенасер и Жиру моментално се костурот и се незаменливи во ростерот,имаат дупло поголема минутажа од останатите во ростерот и практично играат на секои три дена.

Реал тријат раце сега,опцијата за откуп на Дијаз е 22 милиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom