- Член од
- 30 август 2011
- Мислења
- 1.106
- Поени од реакции
- 1.364
Јас само прашав, се надевав вие поупатениве во рукси внатрешни работи ќе ми објаснитееди, ко сомови на кромидот се фаќате
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас само прашав, се надевав вие поупатениве во рукси внатрешни работи ќе ми објаснитееди, ко сомови на кромидот се фаќате
На Цитронот омилен канал. Штом на Цитро омилен е, значи дека е баш веродостоен.На овој канал исто гледав емисија дека Абрахам Линколн бил вонземјанин, Бајден бил дојденец од Венера, а Путин од Марс и сакат да го уништат човечкиот вид...

Курле, пак те нема кога Украина ја рокаат, поразуваат итн. Кога некое селце Украина ќе заземе, веднаш доаѓаш да спамаш и како загари одат по тебе Цитро, Тенеќето, Гавранот, Антон и другите дудлачи на НАТО.Јас само прашав, се надевав вие поупатениве во рукси внатрешни работи ќе ми објасните

ти бе боту дали најде за кредибилни извориНа Цитронот омилен канал. Штом на Цитро омилен е, значи дека е баш веродостоен.![]()
И Рибар го праќам што според двете страни е докажан веродостоен извор за информации. Хахах немаат слики моите постови? Некои да, но повеќето имаат. Донбас девушка и Масно земаат или од Рибар или од репортери на терен. А твоите извори курле веродостојни ли се? Ројтерс, СиЕнЕн, БиБиСи за тебе најверодостојни ли се?ти бе боту дали најде за кредибилни извори
90% од времето ја трујаш темава со постови од телеграм со 0 докази, ни слика немаат, една реченица напишал некој крембил на масно или донбас девушка и се палиш ко млад мајмунко о чему нашиот дежурен шитпостерко о веродостојост
![]()

Тие не се ни тепаат. Внимателно мелат украинско месо. Земале уште една автобуска постојка вчера.и на фронт е истото, вагнеровци ги пратија да се тепаат тие гледаш 3 недели фазла од водовод и канализација копаат, раце му паднаа![]()

аха тие од рибар земале и од репортери од терен затоа биле веродостојниИ Рибар го праќам што според двете страни е докажан веродостоен извор за информации. Хахах немаат слики моите постови? Некои да, но повеќето имаат. Донбас девушка и Масно земаат или од Рибар или од репортери на терен. А твоите извори курле веродостојни ли се? Ројтерс, СиЕнЕн, БиБиСи за тебе најверодостојни ли се?![]()
Ах бе северџан глуп. Па и на Телеграм можат да се ставаат видеа и слики. Имам пратено поназад провери Телеграм постови со слики, со се видеа.аха тие од рибар земале и од репортери од терен затоа биле веродостојнистале попов што би рекол според очевидците што никогаш не го виделе
јас ако гледаш добро претежно праќам слики и видеа кловну а не постови со две реченици муабет ама тебе ти е се исто пошто си осмо одделение![]()
Праќај од М-Експрес слики и видеа ако најдеш, секако поверодостојно од The Sun ќе бидеаха тие од рибар земале и од репортери од терен затоа биле веродостојнистале попов што би рекол според очевидците што никогаш не го виделе
јас ако гледаш добро претежно праќам слики и видеа кловну а не постови со две реченици муабет ама тебе ти е се исто пошто си осмо одделение![]()
.Да бе само што 90% немаат туку се две реченици мислење и под нив ти сав узбуџенАх бе северџан глуп. Па и на Телеграм можат да се ставаат видеа и слики. Имам пратено поназад провери Телеграм постови со слики, со се видеа.
море море страшни работиЗначи ако пробаат нацистите да ја дигнат браната во воздух, тогаш со сигурност Суровикин ќе им поебе сè.
Тенеќе денес Славјанка лута била за тенковите, изјавила ќе пушти уште оружје. Може со тоа и Белгород да падне, не се знае.Шо убо почна, 3 дена Киев, детска радост до небо.
Како оди по 8 месеци, одбранбена линија во Болгород
Ајде да си исчекате вака одбранбена линија кај Москва.
абе и снимка од супер марио е поверодостојна од бабушиве детево што ви ги сервира секој ден овде а вие ко поп сарми што ги лапате па никому ништоАбе Еди Истина, не се сеќавам стварно прашувам, го лапна ти бабушот со видеото од игрица? И тоа е сепак видео. За вас нацистите и тоа беше веродостојно.
Добро. Ајде ќе видиме наредниов период кој праќал веродостојни, на терен проверени информации, а кој местенки, Твитер срања итн.Да бе само што 90% немаат туку се две реченици мислење и под нив ти сав узбуџеншитпостер си но 1 џабе плачеш сега
море море страшни работи

Русија треба да се секира за тенкови.Тенеќе денес Славјанка лута била за тенковите, изјавила ќе пушти уште оружје. Може со тоа и Белгород да падне, не се знае.