Аха фантазирај си само.Меѓу 15000 и 20000 илјади се загубите досега на Русија, за мртви зборуваме. На тоа идат онеспособени по 3 пати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха фантазирај си само.Меѓу 15000 и 20000 илјади се загубите досега на Русија, за мртви зборуваме. На тоа идат онеспособени по 3 пати.
Не се знае таму што е како е, кога српски авион со оружје падна у Грција на пат за Украина се е можно.Па нели не даваа германциве леопарди?
те прашав на што ги базираш работиве што ги зборувашПа овие мобилизираниве само итаат, а од горе НАТО ги команда и им дава оружје. Инаку секој ден има акции за дарување крв.
те прашав на што ги базираш работиве што ги зборувашАј да беше цитро, одроден, чавката, света северџанска Дебарца или Дарди ама ти си Еди. Попуштам, ти победи...
(Попаметниот попушта.)
Sedi be zhiti majka, shto ke pra'ish tukaБафра ме освести денеска со неговиот коментар и сфатив дека почнав да личам на вас. Тоа сериозно ме потресе, така да има да ме нема на темава.
Терајте си ....
Toa vo Avganistan ostaj go, Avganistancite pravat redenka...Prvi bea Anglichanite, pa dojdoa USSR, pa ajde i USA si ja proba srekjata pa znaeme kako pominaa.ова беа бројките најверојатно крај на мај почеток на јуни али ај фор да сејк оф дискашн ќе ги земеме твојве бројки за точни
тоа значи дека Русите за ШЕСТ МЕСЕЦИ изгубиле повеќе луѓе него што советите изгубија во афганистан во ДЕСЕТ ГОДИНИ
ја гледаш разликата така?
чисто за илустрација афганистан имаше најголем death toll од сите војни што ги водела русија после втора светска војна
за 6 месеци поставија нов рекорд
пошто одлично му оди, keep up the good work руски генералштаб![]()
Само што Авганистан во 80те беше 13 милиони, а Украина е 40 мил. народ.....Талибаните имаа Стингери, а Украинците ракетна артилерија (што од домашно производство што од странство)Rusite za sedum i pol meseci imaat izgubeno mnogu poveke i vojnici kako i voena tehnika na tloto od Ukraina, otkolku SSSR vo poveke godišnata vojna vo Avganistan !
Незнам за руските харпови, ама А1 два часа нема нет и тв во пола СК.Пишуваат дека оние руските харпови од вчера вечер. Перевест бе или како го нарекле, сјебал сателит на НАТО. Шпеклуација сега за сега.
Инаку како со капот на руската нафта? Како тргнало Еу ќе треба на све да тура кап. На Амерички ЛНГ ете не им го шиткале по ниска цена Јенките. Сега и шеииците за нафтата кур ќе им даат еден подебел.
Кап на педери дневно ќе се пукаат ќе клаат исто?
Автоматски споено мислење:
Ауу шејтаниве еј.
Не се знае таму што е како е, кога српски авион со оружје падна у Грција на пат за Украина се е можно.
ова беа бројките најверојатно крај на мај почеток на јуни али ај фор да сејк оф дискашн ќе ги земеме твојве бројки за точни
тоа значи дека Русите за ШЕСТ МЕСЕЦИ изгубиле повеќе луѓе него што советите изгубија во афганистан во ДЕСЕТ ГОДИНИ
ја гледаш разликата така?
Можно е, ма да србиве ги слушав они се сомневаа дека оди за Украина.![]()
Грција ќе достави демарш до Србија за авионот што се урна во близина на Кавала
По наредба на министерот за надворешни работи на Грција, Никос Дендиас, амбасадорот на Грција во Белград ќе достави демарш во врска со потребата грчката страна претходно да била информирана од српската за видот на товарот во авионот што се урна во близина на Кавала во сабота навечер, брифираат...a1on.mk