ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

Член од
13 ноември 2009
Мислења
344
Поени од реакции
186
При востпоставување повици и дојдовни повици многу често се губи звукот т.е глуви повици. Линијата си тече а неможам да разговарам, нити јас слушам ниту другата страна. На секој 2-3 повик го прави тоа, пријавив рекоа од нивна страна ке работат на проблемот, ми рекоа рестартирај и ке нема проблем, но пак исто - ништо не се смени. Тоа се дешава на самсунг а51, а на другиот телефон не прави така си работи нормално на Xiami Poco X3 NFC. Дали може да е до телефонот нешто проблемот или е до Телекабел. Многу нервира. Пред 8 месеци броевите беа на А1 па ги портирав на Телекабел, дали можеби има врска тоа?
Истиот проблем,со Шаоми Редми 9,пријавено уште пред година дена и пак се случува,и тогаш ми рекоа дека работат на проблемот,ама засега е исто....за скоро ги мењавам,тоа е...

Член од
29 август 2008
Мислења
5.907
Поени од реакции
4.396
Sekako mrezata ne e na Telekabel tuku ja iznajmuvaat i sekako ke telekom ke si gi stava vo prioritet svoite korisnici a ne tugjite. Inaku sekako deka Telekom ima pogolema pokrienost od A1, dokazano.
Citaj ubavo jas posociv deka mrezata e od telekom294. 01 a za pokrienost mozi vo tvoj reon kaj so se dvizis , dojdi ovde da vidis dali ima mreza....
i kolku e podobra(malo sutra)
Inaku ako Mno operatorot gi degradira mvno/mvne sto se preku nego toa e bidejki takov dogovor imaat potpisano.
Pred nedela koga a1 imase problemi so lte brzinata vo pelagonija isto bese i na a1 i lycamobile i na green 10mbps. No si go resija problemot i sega e pak 100/50mbps na site i na a1 i lyca i green...
Od sigurni informacii znam deka green imaat full brzina na data bez nikakvi ogranicuvajna ova 101%

Последно уредено:
Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.203
Поени од реакции
566
Ако сте забележале на moj.telekabel.com.mk, има промоција за оптичкиот пакет од 600 ден за поголема брзина за 3 календарски месеци и се активира од таму, но над тоа пишува: Мобилна-Промоција, најверојатно спремаат некоја промоција и за мобилните корисници но сеуште не е готово.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.912
Ако сте забележале на moj.telekabel.com.mk, има промоција за оптичкиот пакет од 600 ден за поголема брзина за 3 календарски месеци и се активира од таму, но над тоа пишува: Мобилна-Промоција, најверојатно спремаат некоја промоција и за мобилните корисници но сеуште не е готово.
5G за дополнителен кеш, па роби ново ауто да си купи.

Kajgana Shop

На врв Bottom