Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Фашистов значи скроз забегал.Пратил војска во Украина да спречи распад на Русија. Вештеров изгледа сенилен е веќе,што ќе му насркаат тоа јаде. :facepalm:

https://www.rts.rs/page/stories/ci/...ni/4952877/rat-rusija-ukrajina-16.9.2022.html
Зборуваш за него фашист, а си стаил слика од хитлер и ги поддржуваш Азов. Крајот не ти се знае.

Зборуваш за него фашист, а си стаил слика од хитлер и ги поддржуваш Азов. Крајот не ти се знае.
Многу работи не му се знаат него!
Мислев дека после лактот со freudian slip ќе се сепне, ќе избриши и профил и ќе се скрие негде…
Ама не, он како со АДХД си продолжува…

Абе путин е на сликата баки сега твоиве кој ќе ги слуша :icon_lol:

Не знам за вас, ама мене ме полни плачов и лелеков на западов, како од ботовиве тука така и од погорните странски експерти.
Квичат за цивилни жртви, а ЗБОР немаат кажано за цивилите во Јемен, Сирија, Ирак, Виетнам итн...
Квичат дека украинците што работат за Русија биле предавници, а не цивили, а во исто време ми ги величат русите кои работат против Русија. Исто како кај нас, освестени искапени руси, така?

Не знам за вас, ама мене ме полни плачов и лелеков на западов, како од ботовиве тука така и од погорните странски експерти.
Квичат за цивилни жртви, а ЗБОР немаат кажано за цивилите во Јемен, Сирија, Ирак, Виетнам итн..
Auto message
9DEA3215-7DC3-4E08-888E-0D7AC4905F19.jpeg
Автоматски споено мислење:

Путин е ќељав и без бркови.
Абе тој е бриши побрзо коа ти велам коментаров ако видат главниве ќе те чкртнат од списокот родољуби

Абе путин е на сликата баки сега твоиве кој ќе ги слуша :icon_lol:

еди вистина ти, роден и другиве сте геј и доаѓате тука за машко внимание? Пошо темплејтот на вас во темава е или бугар, педер или двете у едно.

еди вистина ти, роден и другиве сте геј и доаѓате тука за машко внимание? Пошо темплејтот на вас во темава е или бугар, педер или двете у едно.
Кај си бе баки бе да му ебам таа германија те нема ко цигани на државно - е со тебе се води квалитетна дискусија
Јас педер иначе не сум фала на прашање бугарин исто не сум - чист Македонец баки солза - родољуб домаќин човек

Ти си гениалецот на форумов . :D

Ти си гениалецот на форумов . :D

не знам, али приметувам дека нема саглам човек од вас. Сите сте у газо изгледа, штом Шекспир ви е воџа, тоа е единствена асоцијација нажалост.

Гарант Украина има 100 000+ убиени војници...
По шлепер паркиран некаде и без никакво инфо за ништо ти експерту процени дека украина има ни помалку ни повеќе 100.000 загинати :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom