- Член од
- 14 ноември 2013
- Мислења
- 7.165
- Поени од реакции
- 22.745
Би било јако ако Навални волонтира.Готвачот регрутира топовско месо...
Пригожин, познат по прекарот „готвачот на Путин“,регрутира криминалци за Вагнер од руските затвори...
Би било јако ако Навални волонтира.Готвачот регрутира топовско месо...
Пригожин, познат по прекарот „готвачот на Путин“,регрутира криминалци за Вагнер од руските затвори...
Ич да не те чуди да го ВолонтираатБи било јако ако Навални волонтира.
Се засркнав....Би било јако ако Навални волонтира.
Па кога и бапнаа санкции на наводната девојка на Путин, тогаш зошто не и на Кадиров?Му наметнале санкции на Кадиров денеска!
Океј си ги интерпретираш работите како сакаш, а и по се изгледа и воопшто не ме читаш што пишувам за САД, а и ми го избегна битниот момент на check колку си објективен или колку пробуваш да бидеш објективен кон Русија и Кина, како што си со САД.Приметливо е дека односот кон свиркачите од кинеската и руската држава ги гледаш негативно, барем во компарација со тој на САД. Мислам буквално тоа го кажуваш. Епа тоа го посочував - кога ти предложив да прочиташ за „арканцид“ (меѓудругото), можеби малку ќе го смениш мислењето. Баш во нишо не се „похумани“, но секако имаат најдобра пропаганда.
Од моментот дека ги критикуваш Русија и Кина, но не и САД?
Јас од почеток викам дека Володја со 2ка и со 7ка all in им појде ама првпат западов му направи call и сеа пет пари баба давала на оро да се фати 10 да се пуштиИнтересна мисла ми дојде.
Војнава беше блеф на Путин, на кој што Западот не падна.
Знаете финта, прави се силен кога си слаб.
Шешељ за руска сиротињаСакам да се корегирам за Медведев, кога реков дека му тече по ногавици.
Овај е камен пијан кога ги пишува глупостите.
Аха, секако. Абе ова е залижано типче што ниту еден патриот националист во Русија нема да сака да го фрли мрсулот на него, не пак да го почитува.Шешељ за руска сиротиња
Епа не сите имаат среќа у животот како вас Артан Груби да им води политика…Шешељ за руска сиротиња
Но јас воопшто не реков дека сум објективен кон Русија и Кина. Отворено навивам за нив кога одат против САД.Океј си ги интерпретираш работите како сакаш, а и по се изгледа и воопшто не ме читаш што пишувам за САД, а и ми го избегна битниот момент на check колку си објективен или колку пробуваш да бидеш објективен кон Русија и Кина, како што си со САД.
На истиот цитат каде што си пишал јадев гомна за САД и кај сакаш врти ќе го видиш истото.
Да констатираме, или не читаш што пишувам, или си ги интерпретираш работите по твое. Ќе пресечам тука со повреме, пошто мислам ако продолжиш со ова темпо ќе треба да преминам на сарказам и на лупетање на глупости. Поздрав
Суровоста ја гледаме одамна, кога се работи за вистински свиркачи. Асанж го јаде мрак за истражувачко новинарство, ама многу незгодни работи објави. Сноуден им избега, само пошто на време го направи тоа. Итн, итн, да не ги набројуваме поситните како Сет Рич, Манинг, и другите. САД не се ништо подобри од Русија и Кина, веројатно дури и полоши се пошто имаат поголем дофат (контрола врз вазалите низ светот, па грабнуваат странски државјани малтене од каде сакаат).Чекај да им дожежи на Америте и да изгубат контрола над населението таму, да немаат организирани протести од типот на БЛМ и остали бљувотини, туку онака да се под ризик на граѓанска војна, ќе ја видиш истата суровост.
До тогаш ќе гледаме оваква привидна "слобода" каде хипици и инфлуенсери ќе направат песнички за како им е лоша владата, без никакви последици и промени.
Ни јавуваш вест за малфункција на еден проектил?Кинжалов зарибал во лет и паднал на руска територија. Еве вака летаат русите авиони, испраќаат ракети од руска територија.
Mu se izgasnale elektronskite lambi. Koj im e kriv ko neznaat edno integralno kolo da sklopat.Кинжалов зарибал во лет и паднал на руска територија. Еве вака летаат русите авиони, испраќаат ракети од руска територија.
Тоа во твоето дневниче може е такабуквално 90% од атлатнистите тука се шипурки и бугари кои исто така имаат 0 придонес.