- Член од
- 3 септември 2022
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 5
decki mi treba esej na tema "Custvoto na uspeh mi ovozmozuva poveke da go sakam zivotot"
Мене ми требаат 500 евра. Сакаш трампа?decki mi treba esej na tema "Custvoto na uspeh mi ovozmozuva poveke da go sakam zivotot"
(два прста)Успешноста е ланецот кој не поврзува со сакањето на нашиот живот и неговата големина, ланец кој секој човек го носи како накит на својот врат.decki mi treba esej na tema "Custvoto na uspeh mi ovozmozuva poveke da go sakam zivotot"
...ако ова е педагошка алатка во образованието, не ни останува веќе ништо од вредностите на човекот, да се даде ваков наслов на есеј на средношколец не знам што мозок од професори или креаторите на наставната програма ги учат нашите средношколци да го потенцираат успехот како главен фактор за да се сака повеќе животот!??decki mi treba esej na tema "Custvoto na uspeh mi ovozmozuva poveke da go sakam zivotot"
Значи ти си многу ретко среќен.Sekogas koga ke pogodam na sportska mi pravi da go sakam povekje zivotot.
Може следи Фејсбук ДојавиЗначи ти си многу ретко среќен.
Da vo pravo si, epten retko.Значи ти си многу ретко среќен.
Zirni ja temata kladilnica poslednite 10-15 stranici i ke vidis za kakvi dojavi stanuva zbor.
Напиши го есејот и почувствувај го чувството на успех што ти овозможува повеќе да го сакаш животот.decki mi treba esej na tema "Custvoto na uspeh mi ovozmozuva poveke da go sakam zivotot"