Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Igram, peam, i na Lions losses im se smeam sorry @marleyy no punt intended, imam prijatel so zavisen od ovie .
Inaku kolku mi prai keif trejdod na hill vo dolphins ne mozam da objasnam. Obozavam koga Colin Cowherd od the heard se penjavi deka toj bil field tilterot , sega chiefs ne mozele brzi poeni da osvojat, nalik kako so napravija protiv Bils mafija lani :))))

Igram, peam, i na Lions losses im se smeam sorry @marleyy no punt intended, imam prijatel so zavisen od ovie .
Inaku kolku mi prai keif trejdod na hill vo dolphins ne mozam da objasnam. Obozavam koga Colin Cowherd od the heard se penjavi deka toj bil field tilterot , sega chiefs ne mozele brzi poeni da osvojat, nalik kako so napravija protiv Bils mafija lani :))))

Друг Марли си тагнал :icon_lol:
Лајонси ќе гриза годинава

Нема да можам да ве дружам годинава. @ElNinho ќе играш ти или да бараме нов шеф на лигата? :D

Де бе, заш? Еднаш недељно моеш да влезеш да средиш тим, не бара влагање сваки дн ко на НБА фантази

Акаунтов на форумов само поради НФЛ-фантази го користам уште, секако дека ќе се игра

Де бе, заш? Еднаш недељно моеш да влезеш да средиш тим, не бара влагање сваки дн ко на НБА фантази
Тоа лесно е, ама треба редовно пратење за да има смисла учеството :). Пушти ми мејл по порака да те назначам тебе на моето место во лигата.

Ќе ја ре-активирам лигата после, кажете само кога драфт, наредна сабота-недела?

Јас сум за недела и тоа попладне/вечер би било оптимално. Исто и во текот на неделата доколку е навечер би било фино, ама мислам дека тешко да се погодиме сите да сме слободни.

Ќе ја ре-активирам лигата после, кажете само кога драфт, наредна сабота-недела?
Додели и ко-комисионерски дозволи на некој друг, мене кикни ме со се тимот, догодина здравје можда ќе се вратам :).

Јас играм, со истиот тим од лани (Schrugen's Patriots). Океј ми е времето, 04.09 недела во 17ч.

Инаку, како се распоредува редоследот за драфтирањe? Некој mock да се направи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom