- Член од
- 25 декември 2019
- Мислења
- 1.874
- Поени од реакции
- 2.853
Дај слика да видиме што кажал Павле.Дојде време и Павле Богоевски да уцвика и да застане против Сдс и францускиот предлог. .
Прегледај го приврзокот 339006
Дај слика да видиме што кажал Павле.Дојде време и Павле Богоевски да уцвика и да застане против Сдс и францускиот предлог. .
Прегледај го приврзокот 339006
Кога го апсеа Дејан Докиќ за мито од 2000 евра, северџаниве извадија муабет дека му бил ,,дечко,, и дека се скарале за нештоНема врска, Грујо не е геј... Од каде па ја тресна оваа глупост сеа, а...
Илија е најпоткованиот и најречит политичар во точка Македонија. Секој збор му држи местоДобра забелешка на Илија, нашата изјава е компатибилна со Бугарската во врска со јазикот.
Nema vrska, Grujo e pator, ama ne e gej...Кога го апсеа Дејан Докиќ за мито од 2000 евра, северџаниве извадија муабет дека му бил ,,дечко,, и дека се скарале за нешто
Sakas da kazes deka Amerive kako nasi prijateli ke ne bugariziraat ?Американците не се глупави, јасно му е дека СДС се мртви (политички де), само исто како во LOST, уште не се свесни за тоа и ќе го дознаат тоа на крајот, т.е. на следните избори.
Така да сега американците чекаат да се устоличи на престолот новиот амбасадор, па после сигурно ќе преговараат со ДПМНЕ. Најсигурна стратегија му е да ја повторат финтата и по 3 пат да тераат со референдум.
Може исто и да пробаат и со предвремени избори, ако ги кандисаат шуткиве од СДС дека сега со почеток на преговори имаат шанса за победа.
Во случај на избори после уцените ќе бидат од албанските партии за коалиција со ДПМНЕ, услов вметнување на бугарите во Уставот.
Ќе не бугаризираат тебе и мене, не и тенеке. Тој од другиве е.Sakas da kazes deka Amerive kako nasi prijateli ke ne bugariziraat ?
Нив му е битно да влезиме во ЕУ и ќе одат на линија на помал отпор. Америте се оперирани од национални прашања.Sakas da kazes deka Amerive kako nasi prijateli ke ne bugariziraat ?
Bas me interesira za kakov otpor mislis, sto treba narodot da napravi ?Нив му е битно да влезиме во ЕУ и ќе одат на линија на помал отпор. Америте се оперирани од национални прашања.
Во моментов како што се преокупирани со Украина, Бугарија му е побитна. Бугарија ја снабдува Украина со советско оружје и плус врши поправки на руските хеликоптери.
Воедно Петков е друга класа на политичар, затоа што во Бугарија откако премиер му беше царот и ги потсреди, тие немаат салам политичар, сето е во класа на нашиве шутки.
Ако нема отпор кај народот нема многу да се замараат.
Реал политик, ако на некого му е битно да не помини ова или да се минимизира штетата, то е што можи да се направи.