Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
20 октомври 2019
Мислења
73
Поени од реакции
125
E, prijatelju, većina za tu cenu i manje nudi i po nekoliko stotina, hiljada kanala + 20k videoteka!
I veliki, legalni IPTV operateri prave razne ponude-profile ovakvih kombinacija, s tim da ne možeš da biraš kanale, ali bar ponude 40 pristojnih kanala za 5-6 evra mesečno.
U Evropi, kod pirata, možeš da biraš koje kanale (po jezičkoj pripadnosti), sa koliko konekcija hoćeš, samo kod exyu IPTV prodavaca ne možeš da biraš, nego uzmi ili ostavi!
Vidi, glavni ti je pokazatelj da ja nisam 8 godina promijenio cijenu. Da je isto to sto nude ovi drugi, morao bih i ja nuditi kao oni po istoj cijeni. Nije isto yugo i mercedes...

Ps ako te druge usluge tako dobro rade, a jeftine, ne kontam zasto ljudi zele da ih mijenjaju? zasto se javlja svaki dan netko tko pita moze li tvviet ista jeftinije, moze li manji broj kanala i slicno...

Член од
30 јануари 2020
Мислења
390
Поени од реакции
364
Vidi, glavni ti je pokazatelj da ja nisam 8 godina promijenio cijenu. Da je isto to sto nude ovi drugi, morao bih i ja nuditi kao oni po istoj cijeni. Nije isto yugo i mercedes...

Ps ako te druge usluge tako dobro rade, a jeftine, ne kontam zasto ljudi zele da ih mijenjaju? zasto se javlja svaki dan netko tko pita moze li tvviet ista jeftinije, moze li manji broj kanala i slicno...
Zato što bode oči toliko velika cena za tako mali broj kanala, nije mi poznato da neko ima manje kanala u ponudi od tebe, i Ćutuk d.o.o. ima bar 20 više!

Член од
20 октомври 2019
Мислења
73
Поени од реакции
125
Pa realno, da ljudi ne kupuju moju uslugu i da je bolja lista od 5e, ja bih morao spustiti cijenu, a takodjer ni sam korisnik ne bi morao traziti tvviet ako mu lista od 2 eura radi ok, je li tako? Zasto tebe zanima tvviet da dobijes odredjene kanale za 5e kad vec imas listu od 2000 kanala koju mozes sortirati po svojoj zelji, podijeliti sa pet prijatelja i kosta vas mjesecno 1 eur?

Член од
30 јануари 2020
Мислења
390
Поени од реакции
364
Pa realno, da ljudi ne kupuju moju uslugu i da je bolja lista od 5e, ja bih morao spustiti cijenu, a takodjer ni sam korisnik ne bi morao traziti tvviet ako mu lista od 2 eura radi ok, je li tako? Zasto tebe zanima tvviet da dobijes odredjene kanale za 5e kad vec imas listu od 2000 kanala koju mozes sortirati po svojoj zelji, podijeliti sa pet prijatelja i kosta vas mjesecno 1 eur?
Ne, mene ne zanimaju ni velike, ni srednje liste, ja koristim strimove bez autorizacije.
Ipak, bih bio zainteresovan za manje, profilisane liste do 50 kanala za 5-6 evra, mislim da je to realan odnos onoga što bih gledao i cene usluge.
Videćeš da će se u budućnosti ovo sve više tražiti!
Ako zaista imaš dobar kvalitet kao što kažeš, onda je ovo odličan, kako bi rekli na Zapadu - portfolio za tvoj biznis plan - kvalitet koji prati želje korisnika!

Последно уредено:
Член од
9 јули 2022
Мислења
17
Поени од реакции
24
Ne, mene ne zanimaju ni velike, ni srednje liste, ja koristim strimove bez autorizacije.
Ipak, bih bio zainteresovan za manje, profilisane liste do 50 kanala za 5-6 evra, mislim da je to realan odnos onoga što bih gledao i cene usluge.
Videćeš da će se u budućnosti ovo sve više tražiti!
Realno je da cijena raste kao i sve drugo. Nemozes ocekivati da cijena pada a kvalitet raste. Pa o cemu pricamo dok placamo 11 eura 5 hrt programa koje niti negledamo.

Член од
30 јануари 2020
Мислења
390
Поени од реакции
364
Realno je da cijena raste kao i sve drugo. Nemozes ocekivati da cijena pada a kvalitet raste. Pa o cemu pricamo dok placamo 11 eura 5 hrt programa koje niti negledamo.
Ljudi ovde iznose iskustva i većina se slaže da gledaju odabrani skup kanala, tako što od velikih lista selektuju potrebno i prave svoje manje, profilisane liste.
To i ja radim, jer znam šta gledam, šta me interesuje, a šta sve plaćam ili ne plaćam je druga priča!
Ovo bi vi prodavci trebali da uvažite kao dobronamernu preporuku!

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
pravi posao je da napravis listu po svom izboru, a da nikom nista ne placas ;):):D
(samo je po potrebi azuriras rezervama)

Последно уредено:
Член од
20 октомври 2019
Мислења
73
Поени од реакции
125
Ljudi ovde iznose iskustva i većina se slaže da gledaju odabrani skup kanala, tako što od velikih lista selektuju potrebno i prave svoje manje, profilisane liste.
To i ja radim, jer znam šta gledam, šta me interesuje, a šta sve plaćam ili ne plaćam je druga priča!
Ovo bi vi prodavci trebali da uvažite kao dobronamernu preporuku!
Znaci tebi strani provider pobroji koliko si kanala izabrao i na osnovu toga ti formira cijenu?

Член од
30 јануари 2020
Мислења
390
Поени од реакции
364
Znaci tebi strani provider pobroji koliko si kanala izabrao i na osnovu toga ti formira cijenu?
Ne, ti biraš koju ćeš jezičku grupaciju od ponuđenih, Srbija, Hrvatska, BiH i CG idu u jednu grupu, nekada to bude EX-YU grupa sa Slovenijom i Makedonijom, i da, plati se manje, ostalim kanalima tvoj user/password nema pristupa.
Dok vi prodavci vezani za ex-yu prostor stavljate to što imate od ex-yu kanala, a strane dodajete po potrebi, da se nađe.
Vi pravite liste za gastarbajtere, i njima takve liste odgovaraju, dobiju sve đuture za, njih relativno male pare, dok mi domaći već imamo neke ex-yu kanale kod kablovskog provajdera kojeg plaćamo za relativno ne male pare.
Zato i spominjem profilisani izbor kanala, ono šta nemamo, da se dopuni!
Šta će mi tvoj SK 4k koji kasni 20-tak sekundi kad ga već gledam kod svog operatera?!

Последно уредено:
Член од
11 април 2012
Мислења
4.692
Поени од реакции
5.429
Kako lice koe e vo stranstvo ke ti odgovoram (ova e za oficijalni prodavaci na usluga vo skandinavija)
Imaat paketi so razlicen broj kanali i razlicna cena
primer mini paket so 20 kanali, sreden so 35 kanali koi ti gi odreduva prodavacot I izbor na 5 kanali po zelba, maxi paket Kade ti gi dava site kanali koi gi ima

Pak ke potenciram ova se prodavaci primer viaplay ne nekoj portal na reseller

I jas kako korisnik nemam potreba od arena ili sportklub kanali od site exyu drzavi dovolno mi e od Edna od niv, ne ja gledam potrebata od toa da imam 2000+ kanali koga edvaj gledam 20

za cenata moe mislenje e deka 10€ e okej cena, ako imas za cigari sekoj den 10€ mesecno ne ti se problem

@Luc+Luc ne e negativen post kon tebe

Член од
7 февруари 2021
Мислења
477
Поени од реакции
681
Odakle info da tvviet ne radi na smarttv? Radi na bilo kojem smarttv koji ima app za m3u link...

Smatram da nije lakse napraviti listu od kvalitetnih 220 kanala nego listu od 3000 kanala. Lista od 3000 kanala se samo instalira xtreamcodes na server, kupi se 20 linkova i oni se mijenjaju dalje. Ja 200 kanala streamujem iz svojih centrala sto je velika razlika. Da ne govorim o payment processorima, CDN-u, bazama podataka i tako dalje

Cuj ovaj kaze tetris, o cemu pricas? Imam u full hd i amc, rtl i slicno.
Popravi onaj Superstar 2 Tv i Hayatovci treba maska za zavarivanje da ne osteti covek oci pri gledanju posebno ovaj drugi, ono je rizicno deci pustit ,odose him oci.

Член од
20 октомври 2019
Мислења
73
Поени од реакции
125
Superstar2 i hayatovci ne postoje u HD, tako da ne mogu popraviti nista ako nije originalno ok. ja razumijem potrebe korisnika da dobiju odredjene kanale, te izbace ove koje im ne trebaju, te samim time dobiju nizu cijenu, sve stoji... Medjutim meni takav biznis model ne odgovara. meni odgovara ovo kako je sada, a to je da ja dobijam nove korisnike na dnevnoj bazi, te se zna koji procenat je zarada, koji procenat je amortizacija, te koji dio ide na unapredjenje usluge. Mislim da je to posteno takodjer prema korisnicima jer ne grabe se pare u dzep, a usluga stoji na istom mjestu. Tvviet se svakim mjesecom razvija, tako da ovi koji se odluce na tvviet, ne mogu s vremenom dobiti losiju uslugu kako je to kod restreamerskih usluga kad im se popune kapaciteti.

Evo lupam primjer, 15-20 korisnika je bilo prinudjeno koristiti VPN jer su imali los protok ka svim mojim serverima, zakupio sam dodatne servere da bih tim korisnicima pruzio nesmetan protok, a troskovi su toliki da od tih korisnika nema vise zarade, mora ih jos doci takvih da bi se otplatio taj segment, ali nema veze jer mi imamo fond za razvoj. hocu reci nije sve u novcu, bitno je zadovoljstvo korisnika, ali ne moze se svaki zahtjev ni ispuniti. Da bih svima ispunio sve zelje, trebao bih imati 5000 kanala, 10 razlicitih aplikacija, 50 paketa pretplate i slicno...

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
e sad, da li pojam IPTV podrazumeva placenu, ili "gratis" verziju, da znamo o cemu da diskutujemo

Член од
30 јануари 2021
Мислења
105
Поени од реакции
89
Mi VPN koristimo kad se prilepimo nekom tvom korisniku iz dijaspore i mogu reci da sam zadovoljan.Super je ulagati u razvoj , nije sve u novcu, bitno je da je svi imamo koristi od tvoje vizije.

Kajgana Shop

На врв Bottom