Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.257
Поени од реакции
22.934
Дојдоа колку што очекував, од крстосницата кај Жито Леб до мостот Гоце Делчев е фул со тоа што цело време доаѓаат и си одат луѓе.

Гледам СССР знаме заедно со Сонцето од Кутлеш се веат заедно, 99% се Левица.

FWrb6VeXkAE9pOS.jpeg

Последно уредено:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Многу театрално изгледа се ова. Од авион се познава денеска дека се е наштимано пред х денови.

Кретениве држат лекции за основци место да го напалат народов.

После оваа тортура што ја живеав како македонец веќе не постои локација на земјинава топка кај што не би се осеќал како прав амал.

Идиотскиве марионети фураат филм дека кога не сме знаеле сами да си го средиме дворот друг ќе ни го средел. Оие простори последниве 30 години се угнетувани од тој запад истото што го збориме дека османлиите го правеле тука.

Последниве 20 години 5 милиони луѓе од овие простори го напуштиле регионов како резултат на тоа, да работат во ресторани за брза храна.Не третираат како нецивилизиран народ а тука постоела држава што била во топ 5 светски сили.

И се тоа само за една единствена причина за они повеќе да имаат.

Уште нешто да додадам, од што е толку театрално и несериозно дури и полицијава што е на протестов е 10-ти ешалон.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.257
Поени од реакции
22.934
Човече очајно и треба на опозицијата барем некој просечен оратор, не мора добар. Се чувствувам како на предавање а не на антивладин митинг.

Имаше еден тип вика не им се лутел на ЕУ... втф. УЧК и Бујар никој не ги спомна.

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.031
Поени од реакции
1.107
Pameten si, ne odes oti si ja cyvas zenata doma da ne ti ja digne nekoj Шќипoнеcc
А тебе некој шќипонес , паметот ти го има земено.
Аууу па ти блгарче си било. Ќе ти уплатам одмор во Монголија, да одмориш малку, да се вратиш на корените. Фабрички да се ресетираш.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Шарените биле педери, лгбт незнам ти што, ама поголеми мужи испаѓаат од комитиве. Или да не речам поголеми педерчиња испаѓаат овие од шарените.
Мн мирно некако ко за вакви бурни времиња...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Ај бе кој ќе прави џумбуси сега на оваа вруќина..o_O

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.257
Поени од реакции
22.934
Ne iskreno sto ocekuvate od mitingot?
Nasilstvo?
Nemiri?
Krsenje i demoliranje?
Iskreno ni pratam, ni se zamaram nesto posebno no bas ova me interesira.
Според мене ништо посебно, не очекувам тепачки или спектакли со огномети или што ти знам но барем да има харизматични оратори и говори кои ќе ја запалат публиката и ќе и го задржат вниманието а не цело време да зјапаш во телефон и да чекаш времето да помине.

Груевски и БЦ за Мицкоски и ЗЗ/Таче се небо и земја разлика.

Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
Минимум што треба сите да направиме се брзи предвремени парламентарни избори!! Додуша, треба револуција и цела влада да се запали ама за жал го нема тоа лавовското во генот...
Затоа избори.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.082
Поени од реакции
23.545
Шарените биле педери, лгбт незнам ти што, ама поголеми мужи испаѓаат од комитиве. Или да не речам поголеми педерчиња испаѓаат овие од шарените.
Мн мирно некако ко за вакви бурни времиња...
Mislis zad sarenite stoese SDSM togas?
Site zapadni ni prijateli stoeja pozadi niv, zatoa vlakno ne im falese i zatoa bea hrabri. SDSM bese taa sto trebase da isporaca, ovie bea samo korisni idioti.
Автоматски споено мислење:

Според мене ништо посебно, не очекувам тепачки или спектакли со огномети или што ти знам но барем да има харизматични оратори и говори кои ќе ја запалат публиката и ќе и го задржат вниманието а не цело време да зјапаш во телефон и да чекаш времето да помине.

Груевски и БЦ за Мицкоски и ЗЗ/Таче се небо и земја разлика.
A za sto togas bi se palela publikata ako ne za nemiri i krsenje :cautious:.

Последно уредено:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Протестите се чисто губење на време, циркузијада, панаѓур, фолклор-патриотизам, народот искажувал мислење на улица, народот излегол, се побунил, го дигнал гласот, народот ова, народот она, народот вака, народот така... Се собрале таму некоја ситна боранија, тенка бројка на штаботоми, денгубаши, пензионери, старици и старчиња таму пред влада или пред собрание и готово е народот излегол бе... Па колку ли само протести се одржаа за ослободување на уставобранителите од 27ми кои добија дебели затворски казни за удрени 2-3 шамари и тегнење за коса...
Народецот едвај сврзува крај со крај, месецот не може да го помине, сметки да плати, да се прехрани ќе ти искачал на протести таму за некакви имагинарни глупости бе... го заболе народот и за идентитет и за историја и за Самоил и за Гоце и за Даме и за Јане и за Карев, да бидеме реални... Незнам зошто и воопшто се бламираат одредени партии и политичари да повикуваат на вакви ствари, за кои однапред се знае дека имаат ефект=0...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Што го мешате народот и патриотите. Идиотиве од партии што збореа денеска беа тука само за да кренат рејтинг. Ебате патриотските партии со иљадници членови што не можат еден протест со немири да изменаџираат.

А и овие старциве со по 80+ години по протести идат. Налепи тоа елечето со ц4 и влези во влада по протести ми се влечкаат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom