- Член од
- 29 јуни 2022
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 9
Dali nekoj nesto slusnal za dodon zborat deka e u pritvor
Koi e dodonDali nekoj nesto slusnal za dodon zborat deka e u pritvor
so belata panamera klip imase kako pusi kurKoi e dodon
Do den denes Cetin I Mehmet rabotat zaedno imaat luge za kradenje drva I imaat lokali za da gi perat.Cetin isto I kazina ima mislamПрегледај го приврзокот 336992
На сликата овде, до Мехмет Кодра е извесен Цети Тануша па некој со повеќе информации за него, слободно нека надополни.
фадил никогаш ме се поврзувал со луксузни коли....туку со дрога...а за атентатот имам пишувано. Преживеа влез на метак во предниот дел од челото, и излез во задниот дел(од страна)Дополнителни детаљи за Фадил Елези:
Со Зија Асани биле пријатели и заедно краделе луксузни возила.Во 2007 година го рекетирал сопственикот на Пуцко Петрол, потоа истата година претепал 3 лица, и после 2 месеци бил нападанат од 4 лица, па во 2008 бил во него направен атентат.
се разбра кој го испукафадил никогаш ме се поврзувал со луксузни коли....туку со дрога...а за атентатот имам пишувано. Преживеа влез на метак во предниот дел од челото, и излез во задниот дел(од страна)
Рекетот врз Пуцко се поврзува со фрлањето на кашикара на неговата бензиска пумпа во ценатор на Кичево
ПС.тие кои работеа за него во златното време, откако се разделија со него поради ранувањето....доста пари покажаа во последно време. Изгледа си ги наставија бизнисите, но сега во нивно својство, а не да работат за Фадил
некои и си исградија викендици со базени,....скапи мотори...
еден од инспекторите кои го сослушуваше фадил откако му се врати свеста ми е познаник, и ми кажа дека фадил бил истраен во тоа да не кажува кои биле луѓето што го пукале.се разбра кој го испука
Фадил знам дека и 10 години работеше илегално во Швајцарија па после одлежа 3 години затвореден од инспекторите кои го сослушуваше фадил откако му се врати свеста ми е познаник, и ми кажа дека фадил бил истраен во тоа да не кажува кои биле луѓето што го пукале.
фадил сега можи да се сретни само по болници...низ град го нема
Побитен факт при пукањето е што при претресот во неговата куќа после пукањето, најдени се 33 кг ,,прашкаста материја,, за која од мвр кажале дека е смеса за збогатување на дрога
Ова отвара многу претпоставки..од која едната е дека се работело за дрога не за материјал за збогатување, и дека некој во Мвр ја ќарил, што се вели за без париѓ
Орце Камчев, роѓено име Јорданkoj e J K a ne e Jelena Karleusa
Ke odis u Grcec, posle dzamijata ke svrtis levo pa sve po patot desno ke dojdes na eden parking. E tuka ko ke dojdes ke viknes na cel glas " Dali gooolemite ribi Enver i Osman Demiri se ???? so biznisot so Koka?."Dali golemite ribi se Enver is Osman demiri braqovi so biznisot so koke?