Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ако веќе го зимаат Дембеле, се надевам брзо ќе се среди се, а не да се развлече до јули, како што знаат. И за Кунде можеше веќе да е завршено.

Нови газди, ама летово секако истите луѓе како до сега ќе работат на трансфери. Ќе видиме понатаму дали ќе се смени нешто.

Мислам дека прво ќе гледаат да се ослободат од играчи, па да купуваат.

Јас не сум против Дембеле, како што не сум против било кој играч што се носи беспари. Дембеле е талентиран навистина, најголем проблем е што е склон на повреди. Со тој пресметан ризик, повторно, дури и да не успее, јебига, не плаќаат ништо за него.
Тоа што гејмал, не бил редовен на тренинг, се решава. Дваесет и пет години, брзина во нозете и непредвидливост, на Челзи тоа му недостасува.

Кунде и Дембеле до први јули, потоа ќе видиме.

Мислам дека би можело да се најде договор за 80-90 плус бонуси доколку притисне и он малце.

20220612_211536.jpg

Првото засилување во ерата на Тод Боели. Дечково важи за огромен голмански талент. Наводно пред санкцииве Челзи веќе и се договорил, потоа работата запнала, па Реал се вклучи во игра и еве сега сепак на крај во Челзи.

Од имињава деновиве што се нафрлаат, ми влезе во око она на Габриел Жесус. Никогаш искрено сум немал позитивно мислење за него, сметав дека е просечен играч (малку престрого, но како што поминуваше време во некои сегменти стана подобар и сега е добар играч во целина). Да, не е малку и фер затоа што никогаш не доби вистинска шанса во Сити како прв напаѓач, секогаш во нечија сенка.

Е сега, не знам комплетно зошто и како, ама јас некако сум за овој трансфер. Впечатокот ми е дека за системот на Тухел би бил супер фит. Плус, годините и искуството во лигава се на негова страна.
Ако оди Лукаку и ако разумна е цената што ја бара Сити - давај го ваму.

Rice vo nieden slucaj ne treba da ne se dogovori ako barem noviot bos saka da dava pari , ne znam kako no mora , pari plus nekoj od mladincite moze da gi zadovoli West Hame (Broja ili Bily ).
Kounde Rice Dembele bi bil top transfer period po tolku torbulenci nepravdeni protiv Chelsea

Како што одминува време, за се помалку играчи има шпекулации, а протекување на инфо нема (што е интересно и новина за Челзи). Новинари блиски до Челзи нагаѓаат, ама на тоа останува, на нагаѓања.
Кунде, Рајс, Дембеле, + гледам и Исус од Сити се поврзува.
Искрено, ова горе би коштало ~170м + да го шитнеме Лукаку и да го земеме Шкриниар во тој деал би бил еден од најдобрите трансфер периоди за Челзи.
Само да не го земат Кимпембе од ПСЖ, а како што читам по некои новинари, Тухел го сакал и го вреднувал високо (нагаѓања од новинари).

Дембеле имал договор до крајот на месецов со Барса, затоа уште не бил презентиран.
Се шпекулира дека се е договорено и дека кога ќе му заврши договорот со Барса ќе го презентираат.
Барса и Баерн се вклучиле за Кунде. Барса се вклучила оти го ишутирале Пике, а за Баерн не знам, само пишуваше дека се вклучиле во преговори.
Најверојатно ова се шпекулации за да се качи цената што ќе ја плати Челзи.
досадно...

Дембеле имал договор до крајот на месецов со Барса, затоа уште не бил презентиран.
Се шпекулира дека се е договорено и дека кога ќе му заврши договорот со Барса ќе го презентираат.
Барса и Баерн се вклучиле за Кунде. Барса се вклучила оти го ишутирале Пике, а за Баерн не знам, само пишуваше дека се вклучиле во преговори.
Најверојатно ова се шпекулации за да се качи цената што ќе ја плати Челзи.
досадно...
За Барса не е точно, пишуваше само дека е желба на Чави, ама Барса нема 60+ милиони колку што бара Севиља.

За Барса не е точно, пишуваше само дека е желба на Чави, ама Барса нема 60+ милиони колку што бара Севиља.
Можеби, не знам, само знам што прочитав од новинари блиски до Челзи.
Најверојатно е нешто од самата Севиља, за да се качи на цена. Ќе видиме.
А за Дебмеле точно е дека има до 1ви договор?

Можеби, не знам, само знам што прочитав од новинари блиски до Челзи.
Најверојатно е нешто од самата Севиља, за да се качи на цена. Ќе видиме.
А за Дебмеле точно е дека има до 1ви договор?
Да, и по шпанскиве новини што кружи, 99% ќе потпише кај вас.

1655295735033.png

Голема работа ќе завршат ако успеат одма да го откачат.

Во истиот артикл Лоу ги наведува Дембеле, Нкунку, Стерлинг и Жесус како опции за во напад.

Ако претходно гледав со резерва кон играчи од Бундес, сега па...
Не знам за Нкунку, ми изгледа како добар играч, но баш пред некое време гледав хајлајтс од сезонава и скоро сите погодоци ги постигна од полу-зицер ситуации, каде што одбраната извисува на средина на терен и тој само истрчува до противнички гол.

Двоецов од Сити со сите свои маани е подобар од цела наша навална линија, додека за Дембеле сум ЗА, нема што да се загуби за нула фунти.

Нека се решат од шизофреното говедо и нека почнат со ангажирање нови играчи, времето е тесно.

Loso ako go davat Lukaku na Inter samo so obicna pozajmica , se sekoj drug klub bi mozel da se prodava za nekoj 50 mil

Loso ako go davat Lukaku na Inter samo so obicna pozajmica , se sekoj drug klub bi mozel da se prodava za nekoj 50 mil
Позајмица со задолжителен откуп најверојатно, така пишуваат последно. Сеа, што ќе биде, ќе видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom