Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.950
Поени од реакции
38.088
...ради реда искажа извинување, гримасата ја издава дека воопшто не се чувствува виновна, ако ќе и потражиле да се соблече гола и да се натрти за фотосесија, би го направила ли тоа исто како што и потражиле да го тргне македонското знаме и таа го фрлила, оти помалечко не можеше да најде, онака како шамивче за нос.
images (22).jpeg tose-proeski.jpg

...безвременски преставници на Евровизија, Тоше, Калиопи, Каролина

7-stilot-na-kaliopi-izraz-na-mnogu-emocii-www.kafepauza.mk_.jpg

обвиткани со македонско знаме,

karolina.jpg

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.962
Поени од реакции
15.495
Толку сме без работа во Македонија шо чекаме да се деси нешо "битно" и одма да дигнеме се во вис. Медиумите и твитерџиите буквално се како некои стари баби што обожаваат да разнесуваат (дез)информации и трачеви низ село.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.555
Поени од реакции
85.161
...да не ти е роднина нешто што ја браниш за нешто што не е оправдано да се брани?
Не ја бранам. Само кажувам што мислам дека се десило.

Можеш да ми импутираш дека ја бранам затоа што два посто не го фермам вентилаторов и никогаш нема да го почитувам. Ама, дури ни тоа не е случај сега.

Инаку, сметам дека е крајно време да се прекине со ова срање и сите кои сеуште макар малку се интересираат за Евровизија, да мора да живеат една година во Пехчево. Таков некој закон да се донесе.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.550
Поени од реакции
9.467
Pa taka e naucena, ako postuvas, zname drzava i sve sto e sveto za eden narod, togas si glup, zaostanat, zatupen zatoa taa si pokaza kolku napredna, setana glupaca.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.550
Поени од реакции
9.467
Pa taka e naucena, ako postuvas, zname drzava i sve sto e sveto za eden narod, togas si glup, zaostanat, zatupen zatoa taa si pokaza kolku napredna, setana glupaca.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.568
Поени од реакции
24.422
Можеш да ми импутираш дека ја бранам затоа што два посто не го фермам вентилаторов и никогаш нема да го почитувам.
Onaka sportski, bas me interesira koe zname si go pocituval :cautious:
Автоматски споено мислење:

Se sekjavas na temata za himnata?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.568
Поени од реакции
24.422
Sme gi diskutirale istive muabeti na million temi, jas ke recam i drugo, batali zname ama pa vaka setani napredni deca licni na mama, da se izglupiraat so onakvo mizerno odnesuvanje toa me cudi.
Soznam, mene i ne mi e bas tolku cudno. Cudno ke mi bidi ako ja vratat i kaznat. Da ne recam prijatno ke bidam iznenaden. Ali poverojatno e nekoj da kaznat ako go pokrie ona severna otkolku za ova :toe:.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.451
Поени од реакции
6.001
Ние практично робови сме на Албанците во земјава па не гледам никој да се замара за тоа, зошто па јас сега да се замарам со оваа простава што фрлила знаме?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.550
Поени од реакции
9.467
Ние практично робови сме на Албанците во земјава па не гледам никој да се замара за тоа, зошто па јас сега да се замарам со оваа простава што фрлила знаме?
Па добро, не мора ти воопшто да се замараш. Кој те тера да се замараш ?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.555
Поени од реакции
85.161
Проблемот е, во фактот, што ова со голем ентузијазам ќе биде искористено од страна на власта, која ете ќе демонстрира патриотизам, врз грбот на ова недоквакано девојче.

...истовремено давајќи го газот при секоја поволна прилика за тоа (на Албанците, Грците, Бугарите, а сега слушам полека муабети и за црквата)

Kajgana Shop

На врв Bottom