пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 9.677
- Локација
- околу светот
- Веб-сајт
- profiteri.freeforums.org
леле темава кое дно го достигна
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne zaboravame koga ti pisa toj od bitola da se najdete za da ti gi skrati jajcaya oci vo oci a ti mu dade broj od policiska stanica i go mestese kako obicen spiun i glumese deka si policija za da ne se najdeteNego ostajte zaebancija sea se vidov so Shevalj u vodenica, bese so eden nizok tip so golemi ochila so stakla kako lupi, mu bil nekoj drugar od Shvicarska se vikal PC Hakim. Nosese Shev so sebe edno tashnice so dva snopa sve novchanici po 500eu vnatre.
Reche dopiel konjakot i ke idele so drugar mu pravo u Kajgana forum, ke im gi dal parite na gazdite, modreatorite, ke go otkupel forumot i ke go pustel ovoj PC Sqip Hakim da im gi otkrie IP adresite na site sto pisuvale za nego, i posle ke im doshol doma.
Автоматски споено мислење:
Prv ke go hakiral i ke mu idel na Al Pacino posto licno se znaele i mu kazuval muabeti koga mu bilo tesko a Al gi izdaval top secret informacii na kajgan
Crno od 2001 cela ptt komunikacija mesto preku anteni i predavateli na poshta, premostena e i ide preku antenite na krovot od mvr. Sve se snima, eden poznanik tehnicar od mvr mi se zalese vikase, pa lugje znaete li toa kolku e toa sve nekoj za da go preslusa. Moze e mnogu toa sve, ama ako nekoj naprai nekoja pizdarija i se targetiraat so ime i prezime, odma mu vadat od hdisk sto se lomotel predhodnite denovi.Рамка а дека во АНБ стварно имаат програми што можат да најдат и лоцираат IP адреса, иако не е јавен податок тоа... Досега не сум сакал да пишам на темата за тоа, оти пола ќе ги снема од страв![]()
Рамка а дека во АНБ стварно имаат програми што можат да најдат и лоцираат IP адреса, иако не е јавен податок тоа... Досега не сум сакал да пишам на темата за тоа, оти пола ќе ги снема од страв![]()
Abe ti se prvociras, ja te spomnav cisto od ljubovni pobudi, baska brojot ne bese od policiska stanica tuku od odsek za tezok i organiziran kriminal, baska ti si se fural deka sum glumel policija, i plus kako moze nekoj nekomu da skrati jajca na kajgana forum. I veke koga me prozva za spiun, jas sum pisan pod original ulicen nadimak, a ti si se sokril pod nekoj toni montana scarface lik, a vrska nemas koga i da pises dotuka te osekam deka tegnes eftin amfos.Da ne zaboravame koga ti pisa toj od bitola da se najdete za da ti gi skrati jajcaya oci vo oci a ti mu dade broj od policiska stanica i go mestese kako obicen spiun i glumese deka si policija za da ne se najdetetuka zavrsija tvoite prikazni i mitovi moze da gi kazuvas na deca od 12 godini sto se od strumica i kavadarci dojdeni vo skopje.
Al pacino ne te provocira tebe ne go provociraj i ti nego ok
I neka ne ti skoka ego sega da pisuvas knigi samo kazuvam kako bese![]()
Idam sea da si legnam ako imas nekoj prigivor ke ti pisam utre od USS EnterpriseAbe ti se prvociras, ja te spomnav cisto od ljubovni pobudi, baska brojot ne bese od policiska stanica tuku od odsek za tezok i organiziran kriminal, baska ti si se fural deka sum glumel policija, i plus kako moze nekoj nekomu da skrati jajca na kajgana forum. I veke koga me prozva za spiun, jas sum pisan pod original ulicen nadimak, a ti si se sokril pod nekoj toni montana scarface lik, a vrska nemas koga i da pises dotuka te osekam deka tegnes eftin amfos.
E Al you broke my heart Frido, i thought this is a beautiful friendship
Studio?
Bashka toj od Bitola e od Ohrid i ene go odma nad tvojot post, o ti haj be more Al Pac
Ти си запишан за во гепек. Чекај на ред молим.АНБ е Албанска Народна Борба, или Албанска Национална Безбедност?
Сите што пишуваме тука, ако дојде заебана ситуација, само кажете Ја незнам, на Гепек бев.
Темава од самиот почеток е дно. Овде се воздигнува најдолниот слој на општеството кој треба да биде решен со 7х62.леле темава кое дно го достигна
Nema ljutenje cim e od ljubovni pobudi sve e dobroAbe ti se prvociras, ja te spomnav cisto od ljubovni pobudi, baska brojot ne bese od policiska stanica tuku od odsek za tezok i organiziran kriminal, baska ti si se fural deka sum glumel policija, i plus kako moze nekoj nekomu da skrati jajca na kajgana forum. I veke koga me prozva za spiun, jas sum pisan pod original ulicen nadimak, a ti si se sokril pod nekoj toni montana scarface lik, a vrska nemas koga i da pises dotuka te osekam deka tegnes eftin amfos.
E Al you broke my heart Frido, i thought this is a beautiful friendship
Studio?
Bashka toj od Bitola e od Ohrid i ene go odma nad tvojot post, o ti haj be more Al Pac
Idam sea da si legnam ako imas nekoj prigivor ke ti pisam utre od USS Enterprise
Ne e uopste dobro, posto sam si go baras, da ti kazam za spiunite i makedonskite raboti vaka sega:Nema ljutenje cim e od ljubovni pobudi sve e dobro
Ramkaras jas ne poznavam da ima vo skopje, poznavam eden bez ram ama toj ne si.
I gi mesas mikel korleone i pacino.Jas sum toj od mirisot na zenite slepiot ne sum ovoj sto na brat mu mu ja skrsija kicmata
Samo da te prasam uste ova brojot go barase vo google ili go imase memorirano zasto ti zvonat po potreba haha?
I bez lutene ama po kompulsivno pisuvanje 7 posta eden pod drug mi licis deka si bil na zuto porano pa sega si se opravil, ne bidi peder iskreno kazi dali sum pogodil?
Јетон Жила и Талат Џафери, што и да коментирам џабе е.