Криминалци и криминални групи во МК

Nego ostajte zaebancija sea se vidov so Shevalj u vodenica, bese so eden nizok tip so golemi ochila so stakla kako lupi, mu bil nekoj drugar od Shvicarska se vikal PC Hakim. Nosese Shev so sebe edno tashnice so dva snopa sve novchanici po 500eu vnatre.
Reche dopiel konjakot i ke idele so drugar mu pravo u Kajgana forum, ke im gi dal parite na gazdite, modreatorite, ke go otkupel forumot i ke go pustel ovoj PC Sqip Hakim da im gi otkrie IP adresite na site sto pisuvale za nego, i posle ke im doshol doma.:busi::vozbud:
Автоматски споено мислење:

Prv ke go hakiral i ke mu idel na Al Pacino posto licno se znaele i mu kazuval muabeti koga mu bilo tesko a Al gi izdaval top secret informacii na kajgan
Da ne zaboravame koga ti pisa toj od bitola da se najdete za da ti gi skrati jajcaya oci vo oci a ti mu dade broj od policiska stanica i go mestese kako obicen spiun i glumese deka si policija za da ne se najdete :pos: tuka zavrsija tvoite prikazni i mitovi moze da gi kazuvas na deca od 12 godini sto se od strumica i kavadarci dojdeni vo skopje.
Al pacino ne te provocira tebe ne go provociraj i ti nego ok
I neka ne ti skoka ego sega da pisuvas knigi samo kazuvam kako bese :angel::icon_mrgr:

Рамка а дека во АНБ стварно имаат програми што можат да најдат и лоцираат IP адреса, иако не е јавен податок тоа... Досега не сум сакал да пишам на темата за тоа, оти пола ќе ги снема од страв :D
Crno od 2001 cela ptt komunikacija mesto preku anteni i predavateli na poshta, premostena e i ide preku antenite na krovot od mvr. Sve se snima, eden poznanik tehnicar od mvr mi se zalese vikase, pa lugje znaete li toa kolku e toa sve nekoj za da go preslusa. Moze e mnogu toa sve, ama ako nekoj naprai nekoja pizdarija i se targetiraat so ime i prezime, odma mu vadat od hdisk sto se lomotel predhodnite denovi.
Neznam sto imaat u anb, ama onie od kale CIA of USA ambassy imaat predavatel i se povrzani so sozvezdieto Orion, tie planetite pozadi Rigel zvezdata, i se u direktna komunikacija so tie sivite Zeta Reticuli.:cool::shook:

Рамка а дека во АНБ стварно имаат програми што можат да најдат и лоцираат IP адреса, иако не е јавен податок тоа... Досега не сум сакал да пишам на темата за тоа, оти пола ќе ги снема од страв :D

Нема потреба од АРМ. Секој пост тука на форумот може да покаже од која IP адреса e пишан, се гледа за администраторите.

Da ne zaboravame koga ti pisa toj od bitola da se najdete za da ti gi skrati jajcaya oci vo oci a ti mu dade broj od policiska stanica i go mestese kako obicen spiun i glumese deka si policija za da ne se najdete :pos: tuka zavrsija tvoite prikazni i mitovi moze da gi kazuvas na deca od 12 godini sto se od strumica i kavadarci dojdeni vo skopje.
Al pacino ne te provocira tebe ne go provociraj i ti nego ok
I neka ne ti skoka ego sega da pisuvas knigi samo kazuvam kako bese :angel::icon_mrgr:
Abe ti se prvociras, ja te spomnav cisto od ljubovni pobudi, baska brojot ne bese od policiska stanica tuku od odsek za tezok i organiziran kriminal, baska ti si se fural deka sum glumel policija, i plus kako moze nekoj nekomu da skrati jajca na kajgana forum. I veke koga me prozva za spiun, jas sum pisan pod original ulicen nadimak, a ti si se sokril pod nekoj toni montana scarface lik, a vrska nemas koga i da pises dotuka te osekam deka tegnes eftin amfos.
E Al you broke my heart Frido, i thought this is a beautiful friendship :kuracc:
Studio?

Bashka toj od Bitola e od Ohrid i ene go odma nad tvojot post, o ti haj be more Al Pac

Abe ti se prvociras, ja te spomnav cisto od ljubovni pobudi, baska brojot ne bese od policiska stanica tuku od odsek za tezok i organiziran kriminal, baska ti si se fural deka sum glumel policija, i plus kako moze nekoj nekomu da skrati jajca na kajgana forum. I veke koga me prozva za spiun, jas sum pisan pod original ulicen nadimak, a ti si se sokril pod nekoj toni montana scarface lik, a vrska nemas koga i da pises dotuka te osekam deka tegnes eftin amfos.
E Al you broke my heart Frido, i thought this is a beautiful friendship :kuracc:
Studio?

Bashka toj od Bitola e od Ohrid i ene go odma nad tvojot post, o ti haj be more Al Pac
Idam sea da si legnam ako imas nekoj prigivor ke ti pisam utre od USS Enterprise

АНБ е Албанска Народна Борба, или Албанска Национална Безбедност?
Сите што пишуваме тука, ако дојде заебана ситуација, само кажете Ја незнам, на Гепек бев.
Ти си запишан за во гепек. Чекај на ред молим.
леле темава кое дно го достигна
Темава од самиот почеток е дно. Овде се воздигнува најдолниот слој на општеството кој треба да биде решен со 7х62.

Последно уредено:
images.jpeg
Еве го Африм Сулејмани од екипата Грчец Дуќанџиќ кога бил детуле кикбоксер, до него е Нинослав Саботковски синот на Аце "Ресторан Под Кале" исто така бивш кикбоксер, ваљда биле клубски колеги, сликата е сигурно постара од десетина години.

Studio?

Idam sea da si legnam ako imas nekoj prigivor ke ti pisam utre od USS Enterprise
Nema ljutenje cim e od ljubovni pobudi sve e dobro :ojeaa:
Ramkaras jas ne poznavam da ima vo skopje, poznavam eden bez ram ama toj ne si.

I gi mesas mikel korleone i pacino.Jas sum toj od mirisot na zenite slepiot ne sum ovoj sto na brat mu mu ja skrsija kicmata:icon_mrgr:

Samo da te prasam uste ova brojot go barase vo google ili go imase memorirano zasto ti zvonat po potreba haha?
I bez lutene ama po kompulsivno pisuvanje 7 posta eden pod drug mi licis deka si bil na zuto porano pa sega si se opravil, ne bidi peder iskreno kazi dali sum pogodil?

Nema ljutenje cim e od ljubovni pobudi sve e dobro :ojeaa:
Ramkaras jas ne poznavam da ima vo skopje, poznavam eden bez ram ama toj ne si.

I gi mesas mikel korleone i pacino.Jas sum toj od mirisot na zenite slepiot ne sum ovoj sto na brat mu mu ja skrsija kicmata:icon_mrgr:

Samo da te prasam uste ova brojot go barase vo google ili go imase memorirano zasto ti zvonat po potreba haha?
I bez lutene ama po kompulsivno pisuvanje 7 posta eden pod drug mi licis deka si bil na zuto porano pa sega si se opravil, ne bidi peder iskreno kazi dali sum pogodil?
Ne e uopste dobro, posto sam si go baras, da ti kazam za spiunite i makedonskite raboti vaka sega:
Vo zivotot sve sum bil samo ne sum bil spiun i buljash. Ti ocigledno si i dvete.
Buljas posebno. Gledam ti trgna prijatelstvoto so Punterot. Zaboravas deka od pred edna godina, poradi komentiranje deka Albanmafija drzi sve tyka, covekot ne napravi shiftari i so meseci a verojatno i seuste ne klnese deka sme ljopki. Toa bese osnovata na raspravijata. Tebe posebno odkako se izvregjav so nego i ne baniraa, te naprai najgolem ljopka, ljunga ljocka. Duri i te poddrzuvav sega ko ke mi tekne nekolku pati i ti komentirav da ne pagjas na prvokacii togas ... I ispagja deka si beter od ljunga posto uste ko se pojavi na forumov samo laese i site gi ponizuvase, demek ti samo si znael sto e mafija, shiftarska. I stvarno samo kasash, a posle i mu lajkas na toj sto ti go nabiva makedonskiot identitet u dupe i u isto vreme ti sviri shota, demek na moja steta.
Sto se odnesuva do spiunot upaten kon mene vaka stojat rabotite.
Denta koga se prepukavav so Punterot, pit bulot mi bese doma spiese. Za da ne go razbudi zvonejki, otvoriv zolta kniga, i prviot broj sto go vidov od drug vid na kuchinja so koi moze da si naprai muabet mu go pisav. Brojot bese od mvr odsek za seriozen kriminal, a on onaka zaletan bez da razmisli se javil i uste komentira, sto ne se javis mi se javi nekoja p.cka. Sreka sto ne i zbrmcel majki shajki na p.ckata, posto mu se javila dispecerkata za seriozen i organiz. kriminal vo mvr, i odma u sekunda bi se namestil mesto mene na tel, sebe na vrata da mu zvonat. Bese zabavno togas, sega od ovoj aspekt, duri mi e zal sto tolku se izvregjav so Punterot, moze i nemorase. Ama sigurno nemase da dozvolam da mi se javi i da go remeti mirot i svetosta na mojot dom, za krimi forum cepanje. Taka da spiunot Al Picino mozes u gz da si go butnes. Posto ti Al Kurto si predmet na muabetov, samo da znaes vcera te spomnav onaka cisto da ni bide interesno posto znam i ti se zaebavas so Shevalie i slicno. Ama ti posto si dzukela nadrkana i zajadliva, tolku leash po sve uste od start tuka, sto duri si steten i sam za sebe. Ko ke mi tekne uste od start postovite ti bea samo pljukanje i prvociranje.
Najverojatno si nekoe detiste rodeno od 78 do 88 generacija, sto mu vlegla civijata uste rano rano, sto se navleklo ko svinja i na zuto i na kafeno i na belo i na sivo se dodeka nemalo vise na sto da se navlece. I taka sega gledas cela tvoja generacija stanale akademski gragjani, go prosetale svetot, a ti posto si gi prerasnal fliperite, si ostanal vo maalskata kladilnica da prodavas muda za bubrezi, da se cepas na kajgana i da diplomiras rekla kazala. Iskompleksiran nedorasnat i nesreken navlecen na eftin bugarski spid.
Duri po ponasanjevo me podsekas i bi si pomislil deka praam myabet so onoj eden Machka slabiot od Pestaloci, sto od mnogu cepanje i mafii fati shizofrenija pa sega sheta ispraven i isusen niz grad i si misli deka e reinkarniran Aleksandar Makedonski.
Ponatamu mozes da pises sto sakas, uopste ne e bitno, ako uopste i bilo, dzabe sto i da pises, dovolen hendikep ti e sto se imash sam sebe a i se zasluzuvas.

Темава стана за курчење на Албански ликови што реално 90 посто од нив се се само магијаши не.Многу од овде што коментираат ама појма немаат што се случува во Скопје

Јетон Жила и Талат Џафери, што и да коментирам џабе е.

Што да коментираш?

Будала ќе беше да веруваше во митови дека овие клинциве од Грчец и Дуќанџик се појаки од луѓево на Дуи кои се на власт 20+год?!

Се знае дека најголемиот мафијаш е токму Али Ахмети и неговата фела во Мк.

На пример сите тука јадете трици за шевал, оки и таква боранија од босови а заборавате дека кога некои ликови од Дуи имале моќ или власт овие сеуште цицале од нивните мајки.

Да сака Али овие ќе ги реши за 24саати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom