Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Пример на трансфер е Калулу, ама Бало Туре е трансфер кој ќе го направи некој кој ич не се разбира од фудбал. :icon_mrgr:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Критика е здрава работа.
Додека беа Берлускони и Галијани Бобан и Малдини беа нивни најгласни и најголеми критичари.
Кога дојде времето Бобан да дојде на позиција многу брзо се посра.
Првата и најголема грешка на Малдини беше Џанпаоло но среќа брзо реагираа после седум кола.
Сеуште никој не се дрзнал да го критикува Малдини,не дека се е совршено што сработил,му се прогледува низ прсти бидејќи Милан 10 години немаше никаков прогрес а сега се гледаат добри резултати,но повеќе фактори имаат заслуга за тоа,пред се одличната работа на тренерот и тренерскиот штаб,тимската игра на младите играчи без вистинки супер стар играч во ростерот и нормално неколкуте погодени и неколку среќни трансфери.
Но не дај боже кога работите ќе почнат да се движат по надолна линија нормално тренерот ќе биде прв на критика па потоа Малдини.
Малдини беше најголем критичар кога тонеше бродот во Милано но нека не заборава дека кармата е кучка.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Среќни трансфери.. :pos: :pos: :pos: Така е што знаат искусни фудбалски шампиони како Саки и остала фудбалска јавност што е фудбал и што викаат Малдини врши одлична работа.Шаше од подрумот на мајка му знае повеќе и мисли во право дека е пошто Малдини не му продолжи договор на турскиот бескорисен ќебап.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.992
Поени од реакции
51.137
Освен ова со Кеси и останувањето без крило сезонава( што може да е прашање на буџет) ја немам некоја крупна замерка. Фино си работат и треба да продолжат, една убава финансиска инекција за два-тројца докажани фудбалери, секако дека добро би дошла.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Навистина е страшно но и тажно во исто време колку некои не исполнети луѓе немаат живот и се опседнати и ме демнат и напаѓаат на секој мој пост иако не сум ги провоцирал ниту нападнал.
Навистина многу ми е жал за нив.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.530
Поени од реакции
15.003
Не знам некој да напишал дека Малдини и Газидис се што направиле е совршено. Јас сигурно не сум. Сум ги критикувал за Хакан, Кеси, не земање на десно крило и полушпиц или барем еден, цепидлачење за милион-два кога треба да се заврши трансфер.

Не е проблем да се критикува, но тоа значи да се наведе што е лошо и што е добро, да се добие некоја пореална слика.

Не може да се само лоши, претежно лоши или што ти знам, за само да бидат плукани, а притоа да имаме подобрување. Нелогично е тоа.

А ако ќе зборуваме за тоа кој има живот и кој е за жалење, тогаш може некој слободно да не жали сите тука затоа што "немаме" живот и толку се замараме со Милан, Малдини, Хакан... :D

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
According to Gianluca Di Marzio probable Milan for Inter:
Milan XI (4-2-3-1): Maignan; Kalulu, Gabbia, Tomori, Hernandez; Bennacer, Tonali; Messias, Kessié, Leao; Giroud.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.530
Поени од реакции
15.003
Со Габиа не верувам дека ќе се пласираат во финале.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.530
Поени од реакции
15.003
За утре би Кеси, Бенасер и Круниќ, а на крила Леао и Ребиќ.

Криво ми е што го нема Флоренци, многу добро изигра на првиот натпревар, ги уништи на таа страна.

Габиа со Џеко и Лаутаро е најголемиот проблем. Со кој и да остане, тешко ќе се справи, особено на малку поширок простор.

Да може да игра Калабрија би било добро.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Ќе извадат нерешено 1-1 или 2-2 и Милан оди понатаму.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.530
Поени од реакции
15.003
Од дербито кога ги тепавме, се гледа од изјавите на Инзаги дека ги боли тоа што имаат лош скор со Милан во лигата и што беа доста полоши на првиот натпревар во купот.

Ќе биде ептен наелектризирано утре, само ме нервира таа последна линија. Немам доверба во Габиа, дури и Раде би го прифатил како десен бек, за Калулу да игра во пар со Томори.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom