- Член од
- 13 ноември 2016
- Мислења
- 527
- Поени од реакции
- 1.132
Sta ces,samo 30 godina staza.Ne laje cuko rad sela...Svakim danom,u svakom pogledu,sve vise napredujes.
A usput imam i ja jednu za tebe,cuko bio cuko osto.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sta ces,samo 30 godina staza.Ne laje cuko rad sela...Svakim danom,u svakom pogledu,sve vise napredujes.
Ne obaziri se sad na druge pa objavi več taj portalhoces da objavim jedan portal..??
Ne svadjamo se oko toga,to je najmanji problem.Svadja ispadne kad neko kao ti,,verovatno podgovoren sa necije strane,,da sebi za pravo da okarakterise nekog sa drski i sebicni.I to na podmukli nacin kao usput...stalno to radite i provocirate i ne samo ovde.A razlog jednostavan ne ispunjavanje vasih zahteva i hirova.Dobro jutro svima....neznam zasto se toliko svadjate oko tih "pisljivih" servera -liste...usmeto toga mozete na ovom forumu da podijelite svoje iskustva,pomozite jedan drugom i tako dalje...Ne budite sebiçni i drski,respekt za svakoga ...!!!![]()
Tebe niko nije napao....ja sam samo rekao svoje misljenje uglavnom, ako smo na fomumu postoje valjda neka pravila....Ako se ljutis to pokazuje tvoje pravo lice tvojeg karaktera i ostalo...ipak meni si drag!!!-Prijatan dan...Ne svadjamo se oko toga,to je najmanji problem.Svadja ispadne kad neko kao ti,,verovatno podgovoren sa necije strane,,da sebi za pravo da okarakterise nekog sa drski i sebicni.I to na podmukli nacin kao usput...stalno to radite i provocirate i ne samo ovde.A razlog jednostavan ne ispunjavanje vasih zahteva i hirova.
Meni nisu pisljivi,potrosio sam neko svoje vreme i omogucio sebi i jos nekim dragim ljudima da gledaju.Ti mi nisi drag,ali to ti ne daje za pravo da me napadas i karakterises.
Za karakter si u pravu, vremenom covek menja karakter jbg.stari se.A za ovo drugo ,,drag,,Tebe niko nije napao....ja sam samo rekao svoje misljenje uglavnom, ako smo na fomumu postoje valjda neka pravila....Ako se ljutis to pokazuje tvoje pravo lice tvojeg karaktera i ostalo...ipak meni si drag!!!-Prijatan dan...![]()
Te koje gledaš provajder ne štiti tokenom +play tokenomImam jedno pitanje u cemu je fora kad skinem neke mac adrese,i konvertujem u m3u mogu da gledam tako.A neke ne.
To ti nece mnogo pomoc.Ne mora znacit da je korisnik iz te drzave.Pozdrav svima iz koje zemlje je ovaj url http://185.185.127.76:25461 kanale imam ali neradu a ima vec 30 aktivnih
Pozdrav svima iz koje zemlje je ovaj url http://185.185.127.76:25461 kanale imam ali neradu a ima vec 30 aktivnih
Taj Stalker je bio u Cutuk stalkeru tj. lista sa vise konekcija bolje recenoTo ti nece mnogo pomoc.Ne mora znacit da je korisnik iz te drzave.
Mislim da je to maxtv i probaj HR ili BiH.Nemaju bas neku ponudu![]()