Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
5 март 2022
Мислења
103
Поени од реакции
175

Volis da se tuces? - Da. Zasto? To mi jeee... imidz, kuzis?

Имиџ му е да се тепа бе.

:pos: :pos: :pos: :pos:

Види го па овој на 2:40

Davore, koliko imas godina??? 25.. 26... 25 ajde. :cool:

Вика 25, а личи ко да има 47.

Овие се сите кај св.Петар сега... ваљда.

Ne moze biti nista drugo nego samo Split :cool:

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.670
Ване Цветанов вс. Маленко е борбата за која би платил.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.889
Поени од реакции
6.165
Македонија, држава каде 1 литро гориво е поскапо од 1 литро вино.

Аирлија нека ни е!

Член од
4 август 2018
Мислења
1.532
Поени од реакции
3.294
Финтата е да ги игнорираш глупавите луѓе без стискање на опцијата-игнорирај (која значи слабост сама по себе) онака форумски гледано... #шокур #одговорикоинемемачат :coffee:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.798
Задршката на плата за здравство ти е да може Албанците од косово да се лечат без пари на државно у Скопје со книшка на африм од Тетово.

D

dobramuzika

Гостин
ne mozheme site da gledame fudbal i da pieme espreso, nekoi mora da gledame rakomet i da pieme tursko... realno, tursko > espreso all day everyday.

vo posledno denovite mi minat mnogu brzo, posebno koga kje si dojdam od rabota, zoshto e toa taka? ne znam. a i ne mozham da se naspijam kako shto treba, vo deset, deset ipol si legnuvam, stanuvam vo pet ipol i pak mi se spie... dali neshto ne e vo red so mene, dali toa shto odev pola godina vo smeni me poremeti...

tretoto kafe, tursko - ispieno, sega mu se spremam na eden strip, samo kolku kje mozham da prochitam ne znam zatoa shto ochite mi pagjaat. kakva e ovaa situacija?

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Драга Кајгана

После од прилика 10 години се најдов некако назад на овој прекрасен форум и ми се пробудија стари сеќавања од деновите кога бев активен. Интересно ми е што си ја погодив лозинката на прва, како да беше вчера кога последен пат се одјавив.

Ајде на здравје за новото поглавје во мојот живот, се надевам дека ќе ми текнува од време навреме по често да те посетувам.

Поздрав :oleee:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
ДК

Можеби единствена позитивна работа е што барем во западниов свет се постави преседан дека треба да се спротиставиме на било кој и да е агресор. Ова не значи дека од утре војните магично ќе исчезнат, но мислам дека ќе биде потешко и потешко било која велесила да направи медиумски спин и да ја оправда воената агресија.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.210
Draga

Povtoruvanjeto e majka na znaenjeto, pa podobro e da si povtorime uste ednas, deka ako SAD napravi voena operacija vo nekoja zemja, toa e zaradi toa sto samata drzava si go zasluzila toa, bidejki nema pro-zapaden vladetel i i e itno potrebna demokratija.

Izvini Armenijo, ti ne si bitna, Covid bese interesen toj period.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.012
Не дека до вчера не знаевме дека постои биолошко оружје и тајни лабаратории за истото.
Ова со Сарс-от е мачкина кашлица во споредба со се што има. Но ете јас лично а и многу други небањати рамноземјаши веруваме дека ова ѓубре излегло од лабараторија. Никој не може да ме убеди во спротивното, тоест дека лилјакот од прашумите е виновен за тој вирус.
А какви ли се не други вируси одгледуваат? Само Господ знае, но дека има, има.

Сега гледам СЗО бара да се уништат патогените во лабараториите ширум Украина. Жими мајка ќе се уништат. Само во Украина има такви лабаратории? НЕ! Можеме само да нагаѓаме и претпоставуваме за многу други локации ширум светот.
Но тоа е.

Него војнава. Многумина ме прашуваат дали имам изградено свој став, односно завземено страна во целава ситуација. Па секако дека имам, постои некој што нема? Не верувам.
Но која би била причината јавно да го искажам мојот став на тоа прашање?
Доволно беа поделби помеѓу луѓето на тема вакцинирани и невакцинирани. Па зарем и на тема Русија-Украина треба да се делиме? Сметам дека е доволно од било какви понатамошни поделби помеѓу народот.

За војнава можам само едно да кажам. Медиумски пренабилдано, пренапумпано! Нешто како за Ковид-от целата работа што беше изминативе две години.
Премногу фејк-њуз, особено од страната на Украина, секако во организација со нивните пријатели (читај ЕУ и САД).
Населението од Западот и САД уживаат да ги гледаат тие сервирани сцени на вести, додека "забораваат" што се они имаат направено ширум светот. Тие гадотии во нивните испрани мозоци не постојат.
Започнувајќи од тука кај нас, односно западен Балкан, па према Блискиот и Средниот Исток па и пошироко. За тоа осуда нема? Не, таман работа.
Толку на таа тема.

Член од
6 февруари 2022
Мислења
974
Поени од реакции
3.797
Можат ли Русите да го удрат Фејсбук или напразно се закануват?

Kajgana Shop

На врв Bottom