Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Не сум сигурен дека би сакал да промрмлаш и некој да не те разбере ако нуклерарно оружје е вклучено.
Од 30м далечина подобро ќе го чуе, појасно и со ехо.

Aj не се зезај. Носам маски има добри 30% од времето кој не ме слушаат асално. Не знам само што ти правиш.

Човекот е доктор во врска со безбедност, и ако прави вака има добра причина зошто е тоа така.

Веќе напишав дека се случуваат чудни работи. Само денес са неколко.
Потоа шокантниот германскиот буџет за вооружување ,по 200 години неутралност и немешање, Шведска го нарушува статус квото..
Хвале брате Путине.. :D

Aj не се зезај. Носам маски има добри 30% од времето кој не ме слушаат асално. Не знам само што ти правиш.
Сигурно нема со маска да излева на телевизија да го гледат. Затоа и се вака одалечени. Башка шо нема ништо да се разберат.

Ukraine crisis: bp to exit Rosneft shareholding

British multinational oil and gas company bp today announced that it will exit its shareholding in Rosneft. bp has held a 19.75 per cent shareholding in Rosneft since 2013.

Потоа шокантниот германскиот буџет за вооружување ,по 200 години неутралност и немешање, Шведска го нарушува статус квото..

Ја помагаат Русија овие :D

А зашо никој више не носи маска ни Путин ни Шојгу ни Зелениот Зеленски никој свите че се заразат и ќ'умрат лујѓето ... цел сфет све е ојдено у курац више !

Војната ќе заврши кога ќе стигне ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom