Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.481
- Поени од реакции
- 4.308
Не сум сигурен дека би сакал да промрмлаш и некој да не те разбере ако нуклерарно оружје е вклучено.Има маски ако е за тоа.
Не сум сигурен дека би сакал да промрмлаш и некој да не те разбере ако нуклерарно оружје е вклучено.Има маски ако е за тоа.
Од 30м далечина подобро ќе го чуе, појасно и со ехо.Не сум сигурен дека би сакал да промрмлаш и некој да не те разбере ако нуклерарно оружје е вклучено.
Aj не се зезај. Носам маски има добри 30% од времето кој не ме слушаат асално. Не знам само што ти правиш.Од 30м далечина подобро ќе го чуе, појасно и со ехо.
Човекот е доктор во врска со безбедност, и ако прави вака има добра причина зошто е тоа така.Од 30м далечина подобро ќе го чуе, појасно и со ехо.
Сигурно нема со маска да излева на телевизија да го гледат. Затоа и се вака одалечени. Башка шо нема ништо да се разберат.Aj не се зезај. Носам маски има добри 30% од времето кој не ме слушаат асално. Не знам само што ти правиш.
Ја помагаат Русија овиеВеќе напишав дека се случуваат чудни работи. Само денес са неколко.
Потоа шокантниот германскиот буџет за вооружување ,по 200 години неутралност и немешање, Шведска го нарушува статус квото..
Хвале брате Путине..
Прегледај го приврзокот 323262
Стварно се Русиве луди луѓе, како седнале на волку долга маса оддалечени толку метра и разговараат ...
Ме мрзи да отварам фотошоп али мислам дека и фали и лгбт знаменце на ракавот...ајмо кој не го мрзи.
Војната ќе заврши кога ќе стигне ова.Веќе напишав дека се случуваат чудни работи. Само денес са неколко.
Потоа шокантниот германскиот буџет за вооружување ,по 200 години неутралност и немешање, Шведска го нарушува статус квото..
Хвале брате Путине..
И хиџабМе мрзи да отварам фотошоп али мислам дека и фали и лгбт знаменце на ракавот...ајмо кој не го мрзи.