Што би му значело ова, као договорот за денуклеаризација на Украина од 1994 ќе го прогласат неважечки ?
Самата Украина имаше на почетокот на независноста оружје колку цела Европа заедно ми се чини. Па после ги разграбаа магацините и го испродадоа.Ако се точни овие стотици видеа од Белгород и Курск само, има воена механизација за до Германија да стигнат. Самите Луганск и Донецк имаат оружје колку Украина цела веројатно.
Мене ми звучи дека се заканува со нуклеаризација на Украина.Што би му значело ова, као договорот за денуклеаризација на Украина од 1994 ќе го прогласат неважечки ?
Баш ме интересира како една источноевропска уназадена распад земја ќе успее во тоа.Мене ми звучи дека се заканува со нуклеаризација на Украина.
Баш ме интересира како една источноевропска уназадена распад земја ќе успее во тоа.
Многу ги подценуваш источните земји, до ниво на ксенофобија....Баш ме интересира како една источноевропска уназадена распад земја ќе успее во тоа.
Со ова можат да се курчат, само ако имаат веќе нуклеарка или се во можност доста брзо да направат.Мене ми звучи дека се заканува со нуклеаризација на Украина.
Никогаш не се знае. И онака ќе има последици секаков напад, зошто да не се искористи максимум? Можеби и Варшава...Можеби планираат и со Калининград да се поврзат копнено?
Напротив, ги ценам и почитувам по многу параметри сите земји источно од Елба, но реалистичен сум, а впрочем не знам ти и твои истомисленици се најдовте да ме прозивате за ксенофобична навреда кон Украина кога на темава последните 15 дена имате многу погадни работи кажано, до степен да не ги признавате украинците како посебен народ.Многу ги подценуваш источните земји, до ниво на ксенофобија
Претпоставувам мисли на некои други безбедносни гаранции од договорот а не баш на тоа. Не постои начин Украина да дојде до нуклеарно оружје а камоли Русија да толерира нешто такво.Мене ми звучи дека се заканува со нуклеаризација на Украина.
Тоа што шарените куртони го фрлија во огин Украинскиот народ не значи дека не ги сметам за блиски. Едноставно ја хејтам фашистичката хунта во Киев.Напротив, ги ценам и почитувам по многу параметри сите земји источно од Елба, но реалистичен сум, а впрочем не знам ти и твои истомисленици се најдовте да ме прозивате за ксенофобична навреда кон Украина кога на темава последните 15 дена имате многу погадни работи кажано, до степен да не ги признавате украинците како посебен народ.
Ниту пак САД ќе дозволи нуклеаризација на Украина…. Подобра опција им е да ја остават на милост и немилост на Русите.Претпоставувам мисли на некои други безбедносни гаранции од договорот а не баш на тоа. Не постои начин Украина да дојде до нуклеарно оружје а камоли Русија да толерира нешто такво.
Оној Зеленски куртон отишол на конференцијата у Минхен да го тапшаат и да го плачат и да го жалат додека дома му се спрема огин и пламен. Какви аматери се украинциве…
Мислам дека сака да се здобие со некои концесии од Западот како подобро вооружување, парична помош... можеби па изваден е од контекст твитот или пак јас погрешно мислам, но договорот е тој, почитување на суверенитетот за предавање на нуклеарките.Претпоставувам мисли на некои други безбедносни гаранции од договорот а не баш на тоа. Не постои начин Украина да дојде до нуклеарно оружје а камоли Русија да толерира нешто такво.
Оној Зеленски куртон отишол на конференцијата у Минхен да го тапшаат и да го плачат и да го жалат додека дома му се спрема огин и пламен. Какви аматери се украинциве…