Фото-натпревар #253 Тема: Мртва природа

• Креатор на темата Креатор на темата __Vita____
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јули 2019
Мислења
406
Поени од реакции
2.760
Оваа недела на репертоарот се фотографии од мртва природа. Сакам да ја видам вашата креативност! Инспирирајте се од сликарството каде мртвата природа е во изобилие! Ставете се во улогата на сценограф, играјте со светлината и предметите!
IMG-20211025-234322.jpg

Еве и неколку примери:
1644792393906.png
1644792432673.png
1644792461719.png
1644792490212.png
1644792521160.png

Последно уредено:
...,,мртва природа,, не значи само цвеќе и овошје поставени на трпеза :)
Јас лична не ја поднесувам иваа тема и еднаш само заради тоа пробав да сликнам најкласичен промер на мртва природа. Ја имам само таа готка и немам апсолутно никаква желба да фоткам нешто поразлично. Чекаме од тебе нешто покреативно, мене толку ми е на жалост
Или можда @Agda Beata ќе избаци сега некој череп на маса :D

испаѓа дека никогаш не ви ги погодувам темите..
хахахаха мене оваа тема не ми се свиѓа и баш поради тоа ми беше дадена како предизвик. И тоа е убаво уствари, не е интересно да е секогаш лесно. Вака бар поише ќе се мисли и планира фотката :)

И тоа е убаво уствари, не е интересно да е секогаш лесно.
Апсолутно се согласувам. Не треба да се учествува само кога имаме веќе фотната фотографија на зададената тема.. сфаќам дека сите си имаме обврски, а на крајот на краиштата што фактор е фото-натпреваров за да одвоиш време за него..
Можеби и јас преозбилно си го сфатив натпреварот уште од почетокот.. oh well

Отсега па натаму, моите теми ќе ви бидат слободни! :D

Апсолутно се согласувам. Не треба да се учествува само кога имаме веќе фотната фотографија на зададената тема.. сфаќам дека сите си имаме обврски, а на крајот на краиштата што фактор е фото-натпреваров за да одвоиш време за него..
Можеби и јас преозбилно си го сфатив натпреварот уште од почетокот.. oh well

Отсега па натаму, моите теми ќе ви бидат слободни! :D
Неееееееееее!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom