Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.248
- Поени од реакции
- 30.502
Mojata pozicija e dovolno jasna.Пошто ти бараташ со термини како ментален и ненормален ај кажи и ти мислење.
Mojata pozicija e dovolno jasna.Пошто ти бараташ со термини како ментален и ненормален ај кажи и ти мислење.
Смејте му се вие на Ронче бомбонче, но што ако извади некоја "аждаја" од 26 см!?Не му лежи таа улога, седи дома поради короната, и не работи. Може мажот што спие, или што гледа тв дури овие се работат
Не не интересира нас тоа. Тоа можеш ти да го провериш.Смејте му се вие на Ронче бомбонче, но што ако извади некоја "аждаја" од 26 см!?
А се спомне големина, одма се повлекувате..хахааа....ај продолжете фалмови да си правите..Не не интересира нас тоа. Тоа можеш ти да го провериш.
Ме интересира од кај дојде до идеја за 26 цм? Сигурно мажот ти ко ќе заврне два прсти снег надвор, ти велел гледај надвор 20 цм снег наврнало, па сега имаш грешна претстава за мерните единици за должина.А се спомне големина, одма се повлекувате..хахааа....ај продолжете фалмови да си правите..
мали куриња тетке, али само тоа можат. Кога ќе видиш кој лајка све тоа ќе сфатиш колку е саатот и какви креатури се тоа.А се спомне големина, одма се повлекувате..хахааа....ај продолжете фалмови да си правите..
Не знам јас, пред некое време некој спомена дека вие неколкумина про вакс членови сте пателе од синдром на мало куре.мали куриња тетке, али само тоа можат. Кога ќе видиш кој лајка све тоа ќе сфатиш колку е саатот и какви креатури се тоа.
Помалку би се изненадил ти да извадиш 26цм аждаја од гаќите отколку Рон43нц3 Бомбон43нц3Смејте му се вие на Ронче бомбонче, но што ако извади некоја "аждаја" од 26 см!?
A на 26,5 ке паднеш у несвест!??Помалку би се изненадил ти да извадиш 26цм аждаја од гаќите отколку Рон43нц3 Бомбон43нц3
ставре, ти си синоним за мало куре на форумов. Најверојатно тие фрустрации со малото куре и еректилната дисфункција ги гаиш цел живот и негде мора да попушти психата. Сите чекмарци за тоа ги имаш, пропаднат коцкар, губитник, мало куре, неконтролирани испади, типичен рецепт за да заврши некој неславно.Не знам јас, пред некое време некој спомена дека вие неколкумина про вакс членови сте пателе од синдром на мало куре.
Инаку, не реков ништо лошо, можеш да и излезеш во пресрет на тетката да провери со што располагаш.
А сега и малце се замислив. Со одговорот како да потврдуваш тоа што го пиша тетката, да не и го имаш натопорено на камера претходно, па таа сега да дава проверени информации?
Прво, не е Ставре. Второ, јас само пренесов информација која ја кажа друг член во друга тема. Трето, ќе ти кажев кај да провериш дали јас имам мало куре, ама не е во согласност со прописите на форумот.ставре, ти си синоним за мало куре на форумов. Најверојатно тие фрустрации со малото куре и еректилната дисфункција ги гаиш цел живот и негде мора да попушти психата. Сите чекмарци за тоа ги имаш, пропаднат коцкар, губитник, мало куре, неконтролирани испади, типичен рецепт за да заврши некој неславно.
не се секирај, и овој профил ќе ти биде баниранПрво, не е Ставре. Второ, јас само пренесов информација која ја кажа друг член во друга тема. Трето, ќе ти кажев кај да провериш дали јас имам мало куре, ама не е во согласност со прописите на форумот.
Не се секирам, ако има неправилност нека биде баниран. Ако сакаш повеќе инфо, контактирај ме во порака.не се секирај, и овој профил ќе ти биде баниран
Немој само да му пуштиш слика како ти е истопорен...Не се секирам, ако има неправилност нека биде баниран. Ако сакаш повеќе инфо, контактирај ме во порака.
со ментално нестабилни личности нема што да дискутирам. Ти треба да дискутираш со стручна помош не со мене.Не се секирам, ако има неправилност нека биде баниран. Ако сакаш повеќе инфо, контактирај ме во порака.