Па на кој профил?..има нешто ново или?!Тие што ја имаат не ја даваат, не сакаат беља на глава, али мислам дека таа беше и една од објавените, на Фејсбук профилот што ги прикачуваше![]()
Па на кој профил?..има нешто ново или?!Тие што ја имаат не ја даваат, не сакаат беља на глава, али мислам дека таа беше и една од објавените, на Фејсбук профилот што ги прикачуваше![]()
Нема ништо ново, за тој стариот бран објавување видеа зборувам.Па на кој профил?..има нешто ново или?!
Да али таму немаше ништо објавено за тој џандар мухамед чајани ти што викаш како што знам..али се е можно.Нема ништо ново, за тој стариот бран објавување видеа зборувам.
прашајте го фантомот како пузеше од оги кога го опали со нога у глава, ни кацигата не го спаси"A da kažeše ZAEV zošto ne e procesuiran BORIS MUTKOV FANTOM, za kršenjeto glava na golemiot lider vo Sobranie!? So POSERKO li e dogovoreno?
Mutkov e narkodiler, vraboten kaj POSERKO..."
Прегледај го приврзокот 318001
Превземено од Буревесник.
Секогаш е така, од мангуп поголем мангуп ќе се најде, не навлегувам, а добро е да ја раскажеш цела сторија.прашајте го фантомот како пузеше од оги кога го опали со нога у глава, ни кацигата не го спаси
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Koj e toj Ogi?прашајте го фантомот како пузеше од оги кога го опали со нога у глава, ни кацигата не го спаси
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Mozebi za Oki misliKoj e toj Ogi?
дечко од струга или охрид, тигри 2001/2002... вистински јак дечкоKoj e toj Ogi?
Nema nisto objaveno,se zboruvaa mnogu iminja ama samo bos muabet,samo za da stane interesen,ovjavi 5 ili 6 video sto gi imase I tolku,ne zemal nitu skrsen denar nikoj ne mu dade,proba da namesti luge deka se pederi vaka taka ama nikoj ne mu veruva,I se zboruva deka umrel od koronaДа али таму немаше ништо објавено за тој џандар мухамед чајани ти што викаш како што знам..али се е можно.
Па не, мислам можно е пак да се појави тајната служба му се пушташе да го фати али ништо не е објавено на социалните мрежи дека е фатен или нешто..значи човекот е змија, а за тоа од корона морона бош муабет е.Nema nisto objaveno,se zboruvaa mnogu iminja ama samo bos muabet,samo za da stane interesen,ovjavi 5 ili 6 video sto gi imase I tolku,ne zemal nitu skrsen denar nikoj ne mu dade,proba da namesti luge deka se pederi vaka taka ama nikoj ne mu veruva,I se zboruva deka umrel od korona
Во почетокот на акаунтот, сакаше да објави слики на Мухамед Зекири, но тој потоа плати сума на пари и потоа тоа не го објави.Имаше 3 полицајци кои беа објавени, еден и беше поранешен од алфите и ги објави слики со девојка му.Nema nisto objaveno,se zboruvaa mnogu iminja ama samo bos muabet,samo za da stane interesen,ovjavi 5 ili 6 video sto gi imase I tolku,ne zemal nitu skrsen denar nikoj ne mu dade,proba da namesti luge deka se pederi vaka taka ama nikoj ne mu veruva,I se zboruva deka umrel od korona