ОчигледноNe bile u kafana.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОчигледноNe bile u kafana.

Жалосно колку не си ја познаваме македонската музикаЕ вака те личиТ Владе, староградска песна да клаЈШ, одма се гледат дека сте шетани вие од Ротино

Da recese od biblioteka nemas izlezeno, aj i taka i taka, ali od kafanaTokmu taka, jas sum zena so kultura.
.
Ne znam vie u penzionerskite domovi druga shema ste.Da recese od biblioteka nemas izlezeno, aj i taka i taka, ali od kafana.
Izgleda vo razlicni kafani se imame dvizeno. Nie tvojte kafani, mlecni restorani gi vikavme![]()
Сме биле, ама не го прашуваме пејачот дали на песната ѝ се знае автор или не.Ne bile u kafana.
Ami imam slezeno i Jas nekolku pati na grad. Vo vtornik i petok najcestoЕ вака те личиТ Владе, староградска песна да клаЈШ, одма се гледат дека сте шетани вие од Ротино![]()

Pa da, ne odime na kinder party, decata ni ja jadat salatataNe znam vie u penzionerskite domovi druga shema ste.

Јас кога ќе одам во кафана, на тој што пее прво му барам листа на изведувачи, со напишани автори, година на објава и на кој фестивал настапилеСме биле, ама не го прашуваме пејачот дали на песната ѝ се знае автор или не.
инаку ништо од лепење пари