Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да разберам зошто кога решаваш да прекинеш врска партнерката потоа те прогонува? Незнам блокирана на социјални мрежи, телефонски повици и пак се јавува. Реков не ме барај толку ме повреди што несакам да те слушам,а таа кажува некоја смешка ко ништо да не било... Премогу сум исцрпен од нејзе.
A so se desilo ustvari?!

Давајте опции за дејт во вакво ладно,тмурно,корона време?
Каде да ја носам?

Давајте опции за дејт во вакво ладно,тмурно,корона време?
Каде да ја носам?
Антиваксерка ли е, или има вакцини....тоа е многу битен момент :D

Направете неколку кругови со колата, викни ја кај тебе дома, лабаво со винце и почни да и рецитираш стихови од Колекционер на Драган Таневски
Шансите за неуспех се нула батуш

Еве ви еден трик, работи 100%.
Ќе си го продадете едниот бубрег (нема никаква штета, со еден се функционира сосема нормално), ќе земете околу 50-60.000$, ќе си купите БМВ Х6 и сите пички ќе ги возите.

Неможам да разберам зошто кога решаваш да прекинеш врска партнерката потоа те прогонува? Незнам блокирана на социјални мрежи, телефонски повици и пак се јавува. Реков не ме барај толку ме повреди што несакам да те слушам,а таа кажува некоја смешка ко ништо да не било... Премогу сум исцрпен од нејзе.
Те памтам тебе друже, се се спасил од злото ама не целосно :icon_mrgr:

Секое ѕвонење само еби и се по список и исклучувај одма, нека трае тоа едно 10 секунди остро пцуење и гаси и, нешо као Ангеле од работа на видеото со жената за работа коа не му дава да дое до збор на соговорникот :D

Без заебанции, ќе видиш дека ќе помогне некок ваков сличен начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom