Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
Темава е толку чудна. Некој го забетонирал фактот дека жените не сакале добри момци од самиот старт, и сега 88 страни се паламудат истите небулози и глупости демек самиот наслов/прептоставка на темата е апсолутна, општоприфатена вистина, факт.

Еве јас врвам за добар и ниту еднаш не сум осетил дека девојките не ме сакаат или дека побрзо би заминале со некој лош. Да беше точна претпоставката во насловот, уште ќе бев невин :LOL:

Баталете никнејмот и турбофолкот по темите. Just think about it, можеби моево форумско битосување е едно големо мезе со византискиот алфа супер-свет? Ајде реално дали лик кој ги гледа филмовите на Бигас Луна, стварно би ја слушал милфиц.. пардон, алфицата Цеца.
Во реалноста зад него има лик со сите 5ки од 1во до 8мо, сите 5ки од 1ва до 4та, и сите 10ки (две 9ки) на факултет исто од 1ва до 4та. Далеку од мачо. Е сега тоа што мајка убав ме родила е друго, ама пак далеку од вашиот кафански спотнат мачо.

Член од
16 јули 2021
Мислења
325
Поени од реакции
666
Моето мислење на оваа тема е дека лепота привлекува, карактер задржува/успева, зависно од целта.
Се согласувам со Сусаро дека си има патерн и те како, џаба се објаснуваме дека нема и дека се е индивидуално кога вечер да искочат Бред Пит и Дени Де Вито у диско ама да не се славни (сепак славата мења да сме реални), 100% повеќе успех и внимание од женскиот пол ќе има првиот, така да give me a break немало патерн, кога би немало патерн би било 50-50.
Е сега, во однос на карактер, за мене нема добро/лошо момче, туку го има моментот на колку и каков муабет има во човекот.
Ако е интересен колку празно шише кока-кола или сам се маркентигува како другарче у стилу: „Секс, што е тоа, се мачка на леб? Не срцка ја сум тука само за твоја ментална стимулација.“ нормално е дека ќе ја легне само десанка, сепак треба у целиот запознавачки пакет да се даде до знаење и една доза на интерес, сепак сме органски хормонски суштества.

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.691
Темава е толку чудна. Некој го забетонирал фактот дека жените не сакале добри момци од самиот старт, и сега 88 страни се паламудат истите небулози и глупости демек самиот наслов/прептоставка на темата е апсолутна, општоприфатена вистина, факт.

Еве јас врвам за добар и ниту еднаш не сум осетил дека девојките не ме сакаат или дека побрзо би заминале со некој лош. Да беше точна претпоставката во насловот, уште ќе бев невин :LOL:

Баталете никнејмот и турбофолкот по темите. Just think about it, можеби моево форумско битосување е едно големо мезе со византискиот алфа супер-свет? Ајде реално дали лик кој ги гледа филмовите на Бигас Луна, стварно би ја слушал милфиц.. пардон, алфицата Цеца.
Во реалноста зад него има лик со сите 5ки од 1во до 8мо, сите 5ки од 1ва до 4та, и сите 10ки (две 9ки) на факултет исто од 1ва до 4та. Далеку од мачо. Е сега тоа што мајка убав ме родила е друго, ама пак далеку од вашиот кафански спотнат мачо.
Пичу од твоево форумско битисување зрачи егоизам.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.648
Поени од реакции
35.210
Во реалноста зад него има лик со сите 5ки од 1во до 8мо, сите 5ки од 1ва до 4та, и сите 10ки (две 9ки) на факултет исто од 1ва до 4та.
Според описов ти ќе да си Станко со примерното поведение :cautious:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Ракавицата е фрлена :sneaky:

Во најмала рака Сусаро треба да се појави во Браво :icon_mrgr:
Не ме зезај, типка која за аватар има ставено црна вдовица со човечки лик ги оборува тезите на Сусаро?? Службена 3:0 за Сусаро. Уствари не се ни квалифицирала за да игра.

Како јас сега тука со да го ставам Менгеле на аватар и да зборам за страдањата на Евреите во WW2.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.648
Поени од реакции
35.210
Не ме зезај, типка која за аватар има ставено црна вдовица со човечки лик ги оборува тезите на Сусаро?? Службена 3:0 за Сусаро. Уствари не се ни квалифицирала за да игра.

Како јас сега тука со да го ставам Менгеле на аватар и да зборам за страдањата на Евреите во WW2.
Бре, бре, бре никако не ви се погодува :sneaky:

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Нема што мене да ми се погоди, едноставно Сусаро збори за жени што симболично најблиску може да бидат преставени со аватарот на дотичната. :)

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.629
Па сега, црна вдовица не е само симбол на јака независна жена ами и на жена шо си го убива мажот и љубовниците. Се надевам Сусаро нема да отиде во Браво.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.648
Поени од реакции
35.210
Нема што мене да ми се погоди, едноставно Сусаро збори за жени што симболично најблиску може да бидат преставени со аватарот на дотичната.
Сусаро зборуваше и за Станко одличниот финкирашот, со примерно поведение. 10 постови погоре, лично и персонално се појавува Станко со примерното поведение :свиркам: И сега што правиме? :icon_mrgr:

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Сусаро зборуваше и за Станко одличниот финкирашот, со примерно поведение. 10 постови погоре, лично и персонално се појавува Станко со примерното поведение :свиркам: И сега што правиме? :icon_mrgr:
Мислиш за самобендисаниот убавец на мама ?

Kajgana Shop

На врв Bottom