Ти само за богат и убав си...Eve jas gi sakam dobrite momci.
Pod dobar podrazbiram ubav i bogat ako ima nekoj takov sloboden neka pishe. Backiii
Го нема, сигурно е таму (со "лошиот" другар).Ракавицата е фрлена
Во најмала рака Сусаро треба да се појави во Браво
Пичу од твоево форумско битисување зрачи егоизам.Темава е толку чудна. Некој го забетонирал фактот дека жените не сакале добри момци од самиот старт, и сега 88 страни се паламудат истите небулози и глупости демек самиот наслов/прептоставка на темата е апсолутна, општоприфатена вистина, факт.
Еве јас врвам за добар и ниту еднаш не сум осетил дека девојките не ме сакаат или дека побрзо би заминале со некој лош. Да беше точна претпоставката во насловот, уште ќе бев невин
Баталете никнејмот и турбофолкот по темите. Just think about it, можеби моево форумско битосување е едно големо мезе со византискиот алфа супер-свет? Ајде реално дали лик кој ги гледа филмовите на Бигас Луна, стварно би ја слушал милфиц.. пардон, алфицата Цеца.
Во реалноста зад него има лик со сите 5ки од 1во до 8мо, сите 5ки од 1ва до 4та, и сите 10ки (две 9ки) на факултет исто од 1ва до 4та. Далеку од мачо. Е сега тоа што мајка убав ме родила е друго, ама пак далеку од вашиот кафански спотнат мачо.
Според описов ти ќе да си Станко со примерното поведениеВо реалноста зад него има лик со сите 5ки од 1во до 8мо, сите 5ки од 1ва до 4та, и сите 10ки (две 9ки) на факултет исто од 1ва до 4та.
Не ме зезај, типка која за аватар има ставено црна вдовица со човечки лик ги оборува тезите на Сусаро?? Службена 3:0 за Сусаро. Уствари не се ни квалифицирала за да игра.Ракавицата е фрлена
Во најмала рака Сусаро треба да се појави во Браво
Бре, бре, бре никако не ви се погодуваНе ме зезај, типка која за аватар има ставено црна вдовица со човечки лик ги оборува тезите на Сусаро?? Службена 3:0 за Сусаро. Уствари не се ни квалифицирала за да игра.
Како јас сега тука со да го ставам Менгеле на аватар и да зборам за страдањата на Евреите во WW2.
ЈБГ стануваме тражена роба, ни се крева ценатаБре, бре, бре никако не ви се погодува
Нема што мене да ми се погоди, едноставно Сусаро збори за жени што симболично најблиску може да бидат преставени со аватарот на дотичната.Бре, бре, бре никако не ви се погодува
Па сега, црна вдовица не е само симбол на јака независна жена ами и на жена шо си го убива мажот и љубовниците. Се надевам Сусаро нема да отиде во Браво.Бре, бре, бре никако не ви се погодува
Сусаро зборуваше и за Станко одличниот финкирашот, со примерно поведение. 10 постови погоре, лично и персонално се појавува Станко со примерното поведение И сега што правиме?Нема што мене да ми се погоди, едноставно Сусаро збори за жени што симболично најблиску може да бидат преставени со аватарот на дотичната.
Мислиш за самобендисаниот убавец на мама ?Сусаро зборуваше и за Станко одличниот финкирашот, со примерно поведение. 10 постови погоре, лично и персонално се појавува Станко со примерното поведение И сега што правиме?