- Член од
- 28 август 2013
- Мислења
- 4.370
- Поени од реакции
- 13.314
Сакат мажи. Таја вари гравче, тој пие ракија, ќе види нешто на вестите за сдс, ќе ја плесни по газот и ќе извика ВМРОООО.
Па и јас тоа го зборувам бе друже.На кратко, за една жена да биде третирана како Кралица МОРА и мене да ме третира како КРАЛ. Види како ќе се поставиш ти спрема мене, така и јас спрема тебе. Нормално секој со своите можности. На кратко
Ако ти како жена, дадеш се од себе за да ме направиш твој Крал тогаш и јас како маж ќе направам се што можам за да те направам моја Кралица. Буквално до толку просто е. Не можеш да очекуваш некој да биде твој Крал ако ти се понашаш со него како спрема коњ - и обратно.
Мала исправка, темата е „зашто девојките не ги сакаат добрите момчиња“Ама сериозно темата е за мажите, а сите мажи зборат како жените се вакви или такви. Оф топик сте бре
Што значи дека не е за вие на долго и на широко да пишувате какви се жените и колку не чинат.Мала исправка, темата е „зашто девојките не ги сакаат добрите момчиња“
Види, да бидам искраен, на пола пост стиснав риплеј, и дел по дел почнав да одговарам. На крај коа го видов последното делче сфатив дека можев само да стаам лајк и да продолжам со скролање ама па и јас не трошев тастатура за џабе сеаПа и јас тоа го зборувам бе друже.
Денес Владе имаше постирано фотка, каде што мажите требало да се чуваат како капка вода на дланка, а не само жените. Што се сложувам во целост. Чисто математички, колку ќе дадеш, толку ќе добиеш. Толку е просто, ама жените не чинеле
A zamisli tek da e obraten naslovot "zosto mazite ne sakaat dobri devojki"Што значи дека не е за вие на долго и на широко да пишувате какви се жените и колку не чинат.
Нека си отворат тема и нека си зборат таму. Две теми на форумов има кај што треба ние да си ги искажиме нашите преференции и се набутале сите тука. Иш ајде!A zamisli tek da e obraten naslovot "zosto mazite ne sakaat dobri devojki"
Мала исправка на логиката: прашањето е поставено кон широкиот аудиториум, така и јас можам да кажам свое размислување зошто преферираат добри/лоши момчиња.Мала исправка, темата е „зашто девојките не ги сакаат добрите момчиња“
Сакам добри девојки!A zamisli tek da e obraten naslovot "zosto mazite ne sakaat dobri devojki"
Маж со не сака девојки (било какви) пишува во темата хомосексуалност.A zamisli tek da e obraten naslovot "zosto mazite ne sakaat dobri devojki"
Баш поентата на темата е да се дискутира зашто Жените не сакаат добри/сакаат лоши момчињаМала исправка на логиката: прашањето е поставено кон широкиот аудиториум, така и јас можам да кажам свое размислување зошто преферираат добри/лоши момчиња.
Поентите на двата коментари на Анон погодија директно во сржта на проблемот и женската философија, им се допаднало тоа или не, се сложувам со Анон.
Но само Агдето си го кажа својот став околу ова прашање.
Неш јебатСакам добри девојки!
Зошто? ПП.
Истото го напишав и јас! Не знам дали си гледал Family Feud, популарна емисија (квиз) од 1970тите, ама последните години ја водеше Стив Харви.Баш поентата на темата е да се дискутира зашто Жените не сакаат добри/сакаат лоши момчиња
Повеќе членови тука ја погодија темата директно во срж, меѓу нив е и Анон.
Знам...ме расипаа.п.с2 Многу си се феминизирал ти у задње време...
Et tu, Brute?Неш јебат
@Луси твој оддел е ова така?...се знае како се пријавува се стиснува ,,пријави,, а не вака јавно да пишеш, ти можеш да вреѓаш, ама некој ако те извреѓа (иако во овој случај не е спомнат твој ник нејм) одма ко пичица цмиздриш!
...пред да ја казнат топлата, модераторите нека проверат уназад како ти не вреѓаш двете во пакет, твоето постоење на форумов е нас да не' нервираш и да не' банираат, да не ги цитирам сите твои коментари тука...па по твоја инерција да дадам и јас цвеќе... @коцка,
Знам ме расипаа и менеEt tu, Brute?