- Член од
- 9 октомври 2020
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 231
Важна информация за всички пристигащи в България -
Считано от 01.12.2021. до 31.03.2022г. в сила са новите разпоредби -
www.air.bg
Zdravo , ke odam na 28.10. za podiganje na ukaz, i sakam vo istiot den se da zavrsam , se nadevam kako @lolita19 ke sredam u jas se, e sega dali nekoj od tuka ima sto bi sakal da odime zaedno na taa data,dokolku saka i ima neka mi pisi poraka, pa potoa ke spodelime iskustvo, pozdrav
[/QUOTE
Ако успееш се да завршиш во еден ден ќе поставиш светски рекорд за зимање пасош.
Како ќе успее за еден ден,објасни миЌе успее, само треба добра организација + уште еден човек со неа.
Ja cekam vec 10 meseci..На 15 Март 2021 добив промена на финална,прашањето ми е колку од прилика се чека до наредна промена ? до сега имам скоро 7 месеци од промената
Ех...само да ме имаше порано читано на темава...Како ќе успее за еден ден,објасни ми
Она има завршено работа за 2 денаЕх...само да ме имаше порано читано на темава...
Невермајнд, ете прочитај Лолита некоја страна поназад има напишано како.
podigni ukaz najrano sto mozes ( 8-9h nautro), potoa direkt za EGN najkasno do 9-10h i sve ti zavisi kako se dogovoris ovde. ako ti izleze EGN istiot den ili najkasno sledniot den sabajle, se slikas do 11h najkasno na maria luiza i posle 15h imas pasos . se zavisi od EGN i koga ke te stavat vo sistem.Она има завршено работа за 2 дена