- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.914
- Поени од реакции
- 67.595
Koj e фетишот на многу криминалци да пијат кафиња и да живеат по хотели?Prvoto kafe na nindza
Koj e фетишот на многу криминалци да пијат кафиња и да живеат по хотели?Prvoto kafe na nindza
Ovaa tvoja replika ne prilega na objavata postirav nesto so prilega na temava posto ne sum od skopje mozis da se nadovrzis primer da kazes koj se drugite na slika so pevalkata a so se odnesuva do fetishot prosetaj niz hoteli mozi ke najdis nekogo od taa bransha na luge pa prashaj sho mue fetisho pozKoj e фетишот на многу криминалци да пијат кафиња и да живеат по хотели?
Сега почнаа да објавуваат медиумите, и овој Миленко за прв пат е во право од збор до збор.- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Кој е Војче? дали новинаров треси зелени или му држи вода муабетов?
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
'кој' е Војче? што се збори по Ск за него воопшто?Сега почнаа да објавуваат медиумите, и овој Миленко за прв пат е во право од збор до збор.
Добро, не гледам како мешам баби и жаби, бидејки за Камер ми е соопштено дека има и стан во Бутел 2 кај НЛБ банката што беше ограбена пред година и пол, и очигледно дека сум згрешил дека бомбата му ја пикнале кај зградата, и не се правам дека сум посебно упатен но само напишав, бидејки се зборуваше дека нешто е поврзано.За момците од топанско не верувам дека си чул за нив, но нема врска, тие со Шенки и Бурим се блиски и со Биштите.За екипата од Гази Баба подобро прашај ги лугето кој имаат дуќани по Чаир , бидејки истата екипа го киднапираа еден торбеш со возило Chrysler Minivans и му бараа голема сума на пари и после тоа никогаш во дуканот кај што му беше не се појави и му ја даде на брат му.
Преселување од куќа во стан или хотел најчесто значи си зголемува безбедност, некои намерно никогаш не купуваат куќа од што стан им е побезбедна варијанта, преселба во хотел па е крајна мерка на страв и опасност, најјавно место одбрано за живот или престој, иначе ку*чење по хотелите малку е белградски синдром од девеесетите, тоа некако пак го оживеаа последниве години.Koj e фетишот на многу криминалци да пијат кафиња и да живеат по хотели?
значи толку креваниот Оки ( на кој пола фором го дрка ) бил (што би рекол @Al.pacino )пејач.Еве го Фејсбук постот на Ејуп Бислими неодамна пред да биде убиен.
Прегледај го приврзокот 305574
"Оки Смоки цела комплет фамилија ќе ти ја е**м сподели ја локацијата те замолувам дојди сам но знаеме дека немаш муда да дојдеш сам, сите знаеме дека си се продал и знаеме дека стално одиш кај птиците и тоа сам го знаеш после случката со Нади Серова кога ти дојде пред твое место. Мене ме имаш 24/7 надвор и кога сакаш ќе ти ја е***е мајката и сите знаат дека си голем предавник и во скоро време ќе се сретнеш со Агим Шерифи. Дали ти е Предраг кум кажи Оки"