Криминалци и криминални групи во МК

Член од
16 јануари 2020
Мислења
66
Поени од реакции
101
Koj e фетишот на многу криминалци да пијат кафиња и да живеат по хотели?
Ovaa tvoja replika ne prilega na objavata postirav nesto so prilega na temava posto ne sum od skopje mozis da se nadovrzis primer da kazes koj se drugite na slika so pevalkata a so se odnesuva do fetishot prosetaj niz hoteli mozi ke najdis nekogo od taa bransha na luge pa prashaj sho mue fetisho poz

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Еве го Фејсбук постот на Ејуп Бислими неодамна пред да биде убиен.

A1310523-65D7-4DFB-ADFD-4BD8335FF2A4.png

"Оки Смоки цела комплет фамилија ќе ти ја е**м сподели ја локацијата те замолувам дојди сам но знаеме дека немаш муда да дојдеш сам, сите знаеме дека си се продал и знаеме дека стално одиш кај птиците и тоа сам го знаеш после случката со Нади Серова кога ти дојде пред твое место. Мене ме имаш 24/7 надвор и кога сакаш ќе ти ја е***е мајката и сите знаат дека си голем предавник и во скоро време ќе се сретнеш со Агим Шерифи. Дали ти е Предраг кум кажи Оки"

Член од
17 август 2021
Мислења
35
Поени од реакции
57

Кој е Војче? дали новинаров треси зелени или му држи вода муабетов?

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Член од
22 јуни 2019
Мислења
247
Поени од реакции
871

Кој е Војче? дали новинаров треси зелени или му држи вода муабетов?

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Сега почнаа да објавуваат медиумите, и овој Миленко за прв пат е во право од збор до збор.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Нека пише на кратко некој нешто за ова, ме мрзи да го гледам цело видео на Миленко.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Добро, не гледам како мешам баби и жаби, бидејки за Камер ми е соопштено дека има и стан во Бутел 2 кај НЛБ банката што беше ограбена пред година и пол, и очигледно дека сум згрешил дека бомбата му ја пикнале кај зградата, и не се правам дека сум посебно упатен но само напишав, бидејки се зборуваше дека нешто е поврзано.За момците од топанско не верувам дека си чул за нив, но нема врска, тие со Шенки и Бурим се блиски и со Биштите.За екипата од Гази Баба подобро прашај ги лугето кој имаат дуќани по Чаир , бидејки истата екипа го киднапираа еден торбеш со возило Chrysler Minivans и му бараа голема сума на пари и после тоа никогаш во дуканот кај што му беше не се појави и му ја даде на брат му.
Koj e фетишот на многу криминалци да пијат кафиња и да живеат по хотели?
Преселување од куќа во стан или хотел најчесто значи си зголемува безбедност, некои намерно никогаш не купуваат куќа од што стан им е побезбедна варијанта, преселба во хотел па е крајна мерка на страв и опасност, најјавно место одбрано за живот или престој, иначе ку*чење по хотелите малку е белградски синдром од девеесетите, тоа некако пак го оживеаа последниве години.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Црна Гора го бара шефот на Шкаљарците, избеган со македонски пасош од МВР Драчево на име Ѓорѓи Андонов
Vecer | 02.09.2021

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Една информација, Ејуп Бислими, убиениот во Топанско Поле, пред 10 години го пукал најблискиот човек на Камер Идризи и одлежал затвор за тоа, некои зборуваат дека има поврзаност убиството на Камер и убиството на Ејуп, а муабетите одат до таму што се зборува дека Ејуп некогаш бил дел од екипата на Оки.

Член од
16 јануари 2020
Мислења
66
Поени од реакции
101
Denes po 2godishno begstvo vo kosovo e uapsen ZAN ZELEZARSKI dobro poznat vo javnosta vo slucajot detonator isto vazi za eden od najhrabrite momci so bea vo taja ekipa kako i da e ke bide interesno vo idrizovo moze eksplozija da se sluca koga ke gi odnesat don mijale i daco belskio

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
ВЕЧЕР ДОЗНАВА: Во четврток Нинџа излегува од Шутка
Vecer | 31.08.2021

"Вечер дознава дека во четврток Нинџа ќе биде пуштен на продолжен викенд, што е невообичаено за неодамна финално осуден на 7 години затвор. И во затворот Нинџа бил активен, па дознаваме дека купил блиндирано возило Ауди."

Да земеме да направиме еден give away, за тој прв што ќе ја слика блиндата на Нинџа, подарок Кајгана маичка :D

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.137
Поени од реакции
2.325

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.534
Поени од реакции
9.414
Еве го Фејсбук постот на Ејуп Бислими неодамна пред да биде убиен.

Прегледај го приврзокот 305574

"Оки Смоки цела комплет фамилија ќе ти ја е**м сподели ја локацијата те замолувам дојди сам но знаеме дека немаш муда да дојдеш сам, сите знаеме дека си се продал и знаеме дека стално одиш кај птиците и тоа сам го знаеш после случката со Нади Серова кога ти дојде пред твое место. Мене ме имаш 24/7 надвор и кога сакаш ќе ти ја е***е мајката и сите знаат дека си голем предавник и во скоро време ќе се сретнеш со Агим Шерифи. Дали ти е Предраг кум кажи Оки"
значи толку креваниот Оки ( на кој пола фором го дрка ) бил (што би рекол @Al.pacino )пејач.

Kajgana Shop

На врв Bottom