Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Еве у споредба со други голмани, иако не се потребни бројки за да се оцени перформансот на Ремсдејл у Борнмут и Шефилд, кој гледал знае дека е слаб голман, најверојатно купен на основа дека е млад, може да се подобри, хоумгроун и добар за игра со нога.

1igs6jh4r4171.jpg

E8ieo1fWYAUMsXZ

Читај ни го фан клубот после секој пораз со коментари од типот "не било до тренерот, туку до играчите и управата" :)

Арсенал само 25м продаде, што значи 104м се пари на клубот. Донесени се 5 играчи, од кои 2 ќе бидат сигурни првотимци. Исто толку беа донесени и лани, само со помал буџет. Сите по мерка на тренерот.

И шо сега? Оти не извади лани ваква табела да видиме?
Најмногу потрошено, а ретко кој смета дека имаат подобар тим од минатата сезона. Стварно многу тешко да се сфати.

А и мене ми беше чудно што лани буквално никој не спомна кој потрошил најмногу, воопшто не се збореше за тоа :unsure:

Најмногу потрошено, а ретко кој смета дека имаат подобар тим од минатата сезона. Стварно многу тешко да се сфати.

А и мене ми беше чудно што лани буквално никој не спомна кој потрошил најмногу, воопшто не се збореше за тоа :unsure:
Ќе видиш недела дали имаат или не. :brlav:

Наводно Сити нуде 80м евра за Влахович

Ари

Последно уредено:
Читај ни го фан клубот после секој пораз со коментари од типот "не било до тренерот, туку до играчите и управата" :)

Арсенал само 25м продаде, што значи 104м се пари на клубот. Донесени се 5 играчи, од кои 2 ќе бидат сигурни првотимци. Исто толку беа донесени и лани, само со помал буџет. Сите по мерка на тренерот.

Мкганер ти ли си ? [emoji23]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom