ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.967
- Поени од реакции
- 57.733
„Свино дебела“ му скандираат ликови од по 115 кила.Не ми се верува какви луѓе сеуште има земјава наша...![]()
На провокација со љубов: Стоилов vs Чкембари (ВИДЕО) - 24 РАКОМЕТ
Вардар и Еурофарм Пелистер играат во финалето на 49.издание на Струшкиот турнир во реприза од минатата година. На отвореното игралиште “Горан Попоски Бабец”, присутни се Чкембари, навивачите на битолскиот тим. Тие на загревањето го провоцираа капитенот на Вардар, Стојанче Стоилов, и му пееја...24rakomet.mk
Еден од најдобрите играчи во репрезентација да го навредуваш со скандирање на погрдни зборови и сл. А после неколку месеци да навиваш за него и за репрезентација и да викаш "Браво Столе, легендо наша"
Истото го правеа и за Чупко со коментари од типот "Две рачички со девет прсти имам деца јас" сигурно поголем дел од вас на форумов знаат за што зборувам да не го барам постот назад.
За разлика од вие што навредувате, тие се на многу многу повисоко ниво од вас, биле, се и ќе бидат легенди!
Јас лично сум против било какви навреди кон противнички играчи, без разлика на националност, вера, клуб или било што друго.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
А за воља на вистината па Столе оваа година е најслаб од што бил воопшто некад.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Нмв, ова не го ни сфаќа он ко навреда толкава, прилично сум сигурен, ко со заебанциите со Џамбо на времето ако ви текнува.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)