Фан клуб - РК Вардар

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не ми се верува какви луѓе сеуште има земјава наша...:facepalm:
Еден од најдобрите играчи во репрезентација да го навредуваш со скандирање на погрдни зборови и сл. А после неколку месеци да навиваш за него и за репрезентација и да викаш "Браво Столе, легендо наша"
Истото го правеа и за Чупко со коментари од типот "Две рачички со девет прсти имам деца јас" сигурно поголем дел од вас на форумов знаат за што зборувам да не го барам постот назад.
За разлика од вие што навредувате, тие се на многу многу повисоко ниво од вас, биле, се и ќе бидат легенди!
Јас лично сум против било какви навреди кон противнички играчи, без разлика на националност, вера, клуб или било што друго.
„Свино дебела“ му скандираат ликови од по 115 кила. :pos:

А за воља на вистината па Столе оваа година е најслаб од што бил воопшто некад. :icon_lol:

Нмв, ова не го ни сфаќа он ко навреда толкава, прилично сум сигурен, ко со заебанциите со Џамбо на времето ако ви текнува. :D

Член од
19 август 2010
Мислења
4.106
Поени од реакции
10.143
„Свино дебела“ му скандираат ликови од по 115 кила. :pos:

А за воља на вистината па Столе оваа година е најслаб од што бил воопшто некад. :icon_lol:

Нмв, ова не го ни сфаќа он ко навреда толкава, прилично сум сигурен, ко со заебанциите со Џамбо на времето ако ви текнува. :D
Па мислиш на тоа цреповите им сече? Они мислат дека го вреѓаат, а овој ладно им диригира :ROFLMAO:. Ова ме потсеќа на една ситуација кога Пирати (мислам дека беа они) гостуваа во Битола, и после утакмица пола саат дупеа еден цреп кој стоеше испод нивна трибина и чекаше као демек да ги истепа онаков нервозен. Урнебесно видео,се обидов ама не можев да го најдам на јутуб.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.114
Истите муабети ги вртат со години. За тоа време Вардар беше ЕВРОПСКИ ШАМПИОН два пати. Научна фантастика е да се игра Европски ракомет во Битола, а не пак шампиони да бидат.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Зар нема модератори и да се банираат вакви ликови што навредуваат? Кога сакам да читам нешто сакам за Вардар да е што има сега што се дешава а не глупостиве, фини лепо банирирајте ги си имаат свој фан клуб, не е темава за ова.. имате тим глејте си го и не спамајте тука.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.725
Поени од реакции
4.521
Јас пробав после дуелот да влезам у комуникација со битолчани на ракометни теми, ама одма сфатив дека толку им е капацитето кога 80% од нив ти пишуваат ,,о бе сељак скопски"... Не знам дали тоа им е комплекс или што е работава, али се стварно тупи. Каков Еурофарм бе луѓе, рачунајте дека 50% од тимот ни е нов и дека Гурбиндо (нашиот најдобар играч) сеуште не се ни распакува у Македонија, дојде да игра утакмици. Ќе се воигра овој тим и со ако даде Господ навивачи во сала, ќе биде добра сезона. Напред Вардар! Баталете ги.

Член од
2 октомври 2011
Мислења
841
Поени од реакции
504
Утакмицава во Струга бев таму ја гледав тимов делува доста интересно искрено. За почеток делуваат дека има тимска хемија ама па има премногу работа за да се вклопат сите во тимов. Вујо има премногу работа да ги разигра сите играчи. Правиот тим мислам дека би можеле да го видиме тек по 3-4 натпревари во ЛШ. И да биде јасно титулата пак ке си остане кај Вардар.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Душичка златна не ми те имаат дункано изгледа подолго време, си бараш внимание. Ако бе злато ако не ми биди тажен ќе си го добиеш тоа шо ти следува, цицка сирно не али нешто др ќе си добиеш.

Па нормално морам да ти пишам да те потсетам шо си, чиј си и од кај потекнуваш бе буљаш, имаш изгубено гордост оддамна со шаловите од сите бои во ормар шо ти седат ги спојуваш во еден и излегуваш на улица да парадираш гордост да бараш. Признај си биди маж дека имаш навивано барем за 3 други спортски колективи. Го донесоа Костовски силум прилике во покоен вардар сегашен миравци со сите играчи (СИТЕ ДО ЕДЕН), е не се викал работнички тој клуб туку вардар а од менаџери до чистачка и хаусмајстор префрлија во новиот клуб. Арно дојде некој со рубљи за да се осеќате привилигирани и да направите историја. Се до тој момент непостоите како и шо не ке постоите за брзо, циркус сте најголем, вукојебина со ниви во центар сте бе имате скоро милијон жители не можите една трибина да наполните во најјаките времиња, зборам за лига шампиони утакмици едвај полневте една трибина. И затоа биди паметен кога спомнуваш бои оти со шалот од Металург спиеш глеј да не се удавиш па да не те кажуват по портали дека трагично не напуште во цутот на младоста кога си го сакал миравци. Немаш право на збор за промена на боја, ќути си и тагувај во очај за тоа какво створење си.
Уште те држи нервниот слом? Напиј си се дијазепам да се потсмириш.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.106
Поени од реакции
10.143
magden.kup.jpg

Викендов (21 и 22 август) играме на Хамел Куп во Магдебург на кој ќе настапат и Холстебро (Данска), Горење (Словенија) како и домаќинот Магдебург. Првиот напревар го играме на 21 (сабота) со почеток од 16:00 часот против Холстебро. Во недела натпреварот за 3.место почнува од 12:30, a финалето е закажано за 15:30 часот.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Прегледај го приврзокот 303881

Викендов (21 и 22 август) играме на Хамел Куп во Магдебург на кој ќе настапат и Холстебро (Данска), Горење (Словенија) како и домаќинот Магдебург. Првиот напревар го играме на 21 (сабота) со почеток од 16:00 часот против Холстебро. Во недела натпреварот за 3.место почнува од 12:30, a финалето е закажано за 15:30 часот.
Ќе има негде пренос на тв или линкови?

Член од
4 март 2017
Мислења
2.265
Поени од реакции
6.560

Kajgana Shop

На врв Bottom