Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема веќе вакцинација на БГ граница. Кога стигнаа 500.000 Синовакс, прекинаа со прва доза и само ги ревакцинираа. Веќе нема, завршија сите вакцини на границата.Zdravo. Se izvinuvam ako prasanjeto ne e soodvetno za diskusijava, no cisto me interesira dali nekoj so BG pasos se ima vakcinirano na granicen premin. Ako da, dali pred toa se prijavuva nekade ili direktno se odi?
Blagodaram!
Dobro be Branko,dali si ti normalen ..?Zdravo braka i sestri za bg pasos sum preku tatko roditel gledam treba dopolnitelni dok. Dali.moze pred vreme da se odnese . Momentalno sam na finalna . Dali ke ima validnost ako gi odnese posrednikot pred vreme dodka ne razgledana od sovetot dosieto
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
по коментарите што те читам 2-3 дена кажи му и на посреднико уредно лекарско да ти однесе оти тамо темелно ако го прегледаат ќе те одбијат.Zdravo braka i sestri za bg pasos sum preku tatko roditel gledam treba dopolnitelni dok. Dali.moze pred vreme da se odnese . Momentalno sam na finalna . Dali ke ima validnost ako gi odnese posrednikot pred vreme dodka ne razgledana od sovetot dosieto
Исто ме интересира?Посредникот само што ме извести дека нема потреба да одам за указот до софија(веќе го имам од бт подигнато), дека за 10 дена ќе почнело да ги праќаат во Софија, дали некој има некое инфо?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Zdravo braka i sestri za bg pasos sum preku tatko roditel gledam treba dopolnitelni dok. Dali.moze pred vreme da se odnese . Momentalno sam na finalna . Dali ke ima validnost ako gi odnese posrednikot pred vreme dodka ne razgledana od sovetot dosieto
Abe zakonot ako si odit kako sto bese donesen treba da ja olesni procedurata, duri i onie sto nemaat dokumenti da mozat.Здраво,
Имам интервју во октомври, документи прадедо 1900 и потврда од клуб.
Сега читам дека мора стар документ од родени или венчани во бг да се приложи по нов закон. Дали воопшто да одам на интервју, и дали воопшто да му плаќам на посредникот? Ако може некој да ми даде одговор?
Ne znamo jos uvek sta tacno treba da se prilozi, samo nagadjamo... a sto se tice novog zakona ovo pise u njemu:Здраво,
Имам интервју во октомври, документи прадедо 1900 и потврда од клуб.
Сега читам дека мора стар документ од родени или венчани во бг да се приложи по нов закон. Дали воопшто да одам на интервју, и дали воопшто да му плаќам на посредникот? Ако може некој да ми даде одговор?