Пробав да ја играм али ич не го можам интерфејсот.Иначе деновиве играм премногу Crusader Kings 3.
Некој друг ја игра играва?
До сеа по едно 20 неуспешни стартови, конечно успеав да направам нешто од полесните предизвици, како формирање на Кралство Ирска и Норвешка. Да изиграм уште неколку слични предизвици и мислам дека може да се пробам на нешто потешко, пример спојување на Шпанија или пак со некој рандом вазал да добијам независност.
Прегледај го приврзокот 302741
Претходно ја играв CK2 но таму ми беше покомплициран интерфејсот. Сега ми е повеќе интуитивно, нема чудни мали копчиња кои не знаеш дека се копчиња, туку се е со десен клик на карактерите.Пробав да ја играм али ич не го можам интерфејсот.
Атм цепам ЦК2. Инаку јас најчесто почнувам со една грофовија па се ширам, паралелно играм две игри, првата ја почнав со Бордо а втората со Милано.
Пред тоа ја завршив ЕУ4 со Кнежество Москва.
Ck2 e podobra, ck3 e premnogu simplificirana.Претходно ја играв CK2 но таму ми беше покомплициран интерфејсот. Сега ми е повеќе интуитивно, нема чудни мали копчиња кои не знаеш дека се копчиња, туку се е со десен клик на карактерите.
Ke gi dobieme site raboti sto Ck2 gi imase i vo Ck3, za 2-3 godini i so desetina DLC za vkupna suma od 300 evra.Ck2 e podobra, ck3 e premnogu simplificirana.
Mi falat nekolku dobri alatki od ck2 vo ck3.