Фудбалски/трансфер дискусии

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.802
Поени од реакции
2.353
Чичин, тамо пише заедно! Остај наше мнение и што сака Кејн! Не е овој М’глинце па сакам ќе седу, сакам ќе сиду домче! Има Кејн договор и евреин има да га игра како он сака!
Штом е така, значи кокошките ќе бидат првите кои ќе ја освојат Конференциската лига. :P

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Zosto da ne, podobar od Hakan e.
Од кај знаеш? Како заклучи еве баш ме интересира? По што, како, зошто, кога, едноставно одма да објасниш како тоа туку така ти текна да кажеш ете Влашиќ е подобар од Хакан?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.464
Од кај знаеш? Како заклучи еве баш ме интересира? По што, како, зошто, кога, едноставно одма да објасниш како тоа туку така ти текна да кажеш ете Влашиќ е подобар од Хакан?

И ја сум подобар од Хакан млитавиот :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Милан 25м за Влашиќ :pos:

Абе вие за Жао Марио 40 дадовте :icon_lol:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Mario, namali so strasta.. vaka da se palese na picki kako sto se palis na inter, cela vnatresnost a bogami i pola skopje ke izebese..

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И ја сум подобар од Хакан млитавиот :icon_lol:
Не не, неам проблем јас со тоа одреден играч да е подобар од турчинот, ги има такви. Не ми е намерата да го бранам.
Ме интересираше само Јанков како тоа заклучи дека Влашиќ кој игра у руска лига е подобар од туракот?
Е сеа едино ако е страствен навивач и следач на ЦСКА и ги гледа годишно преку 30 пати ондак признавам. :D

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Mario, namali so strasta.. vaka da se palese na picki kako sto se palis na inter, cela vnatresnost a bogami i pola skopje ke izebese..
Пичките кога-тогаш ќе ти здосадат или ќе те откачат, од некои може да си во зијан, а може и како тебе да заглават, па да му се качуваат на глава уште без време. :P
Додека љубовта кон клубот е безусловна и доживотна. Така да @Джонтра Вохохолта go on. нека не те лажи овој.

Последно уредено:
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
@Джонтра Вохохолта, самиот факт што човекот има такви бројки, во лига каде на првиот тренинг на Хаканчо би му се заледиле ташаците, доволно говори за Влашич! Башка што, да му беше жената русинка уште и ќотек ќе јадел, не да бега од него, он ќе избега од неа :)
Шала настрана, руската лига е понеквалитетна од Серие А , ама условите и стилот на игра не се за мирисање. А она со подобар беше форс на ваша сметка, јбг! Нема што да прашуваш и да чекаш објаснувања :toe:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Джонтра Вохохолта, самиот факт што човекот има такви бројки, во лига каде на првиот тренинг на Хаканчо би му се заледиле ташаците, доволно говори за Влашич! Башка што, да му беше жената русинка уште и ќотек ќе јадел, не да бега од него, он ќе избега од неа :)
Шала настрана, руската лига е понеквалитетна од Серие А , ама условите и стилот на игра не се за мирисање. А она со подобар беше форс на ваша сметка, јбг! Нема што да прашуваш и да чекаш објаснувања :toe:
Абе немој само бројки да спомнувате коа споредувате некој со Хакан. :D

Нема врска, сеа руска лига и ако глеаме квалитетни играчи што искочиле од таму може да наброиме не повеќе од 5.
Ок е Влашиќ вака по муабети што сум читал, го фалеа едно време, поготово првата сезона кога играше на позајмица таму. Нека е и боље од Хакан, неам проблем.
Највеќе изреагирав пошто ме нервираат такви коментари и заклучоци а сите знаеме дека од тука никој не следи руска лига.

Али Јанков игра фудбал менаџер па од таму му е заклучокот ваљда. :D

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Toa deka igram football manager igram, najbolja igra u svet e. Znaat da pogodat talenti tamu(Ko Doku od Belgija primer), znaat i da promasat sekako. A da ti odgovoram na prasanjeto @Джонтра Вохохолта zasto e bolje.. od 2017 Hakan u Milan izigra dobro poslednive godina ipol duri i bez poslednava polovina aj ke mu se prosti povreden i korona fati aj, ama ti da doneses igrac od 25 milioni kupen i da ne igras nisto 3 godini treba da si totalen flop.. edna godina ne te pravi igrac, zemi go za primer Beloti.. nikad nema da izigra takva sezona ko pred 3-4 god koga Celzi davaa 60 milki. Nastrana za Hakan koj sega e 27-28 god dobivas mlad igrac so iskustvo od Everton( iako ne se iznaigra kolku tolku u najjaka liga u svet igral) i igrac sto izrominira u ruska liga.. a i da go nemam gledano osven na Evropskovo, od tamu mi se zasvigja kolku trca proigruva i kolku e ustvari pameten.. a i dobro sutce ima.. taka DA podobar e od Hakan momentalno. Potpisa u Inter posto mnogu jako se pokaza na evropskoto, ete zemi gi site tri nastapi od Evropskoto i zamisli taka 3 godini u Milan sto sme go gledale.. edna lastovica ne pravi prolet, neka dreme na klupa u inter sega, barela sensi i brozovic se doktori za nego. A i da dobar e i na fm Vlasic taka da nema utka neka go zemat ke vidis u sto sakas se kladam deka bolje sezona ke ima od mrtvion Hakan

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
od 2017 Hakan u Milan izigra dobro poslednive godina ipol duri i bez poslednava polovina aj ke mu se prosti povreden i korona fati aj, ama ti da doneses igrac od 25 milioni kupen i da ne igras nisto 3 godini treba da si totalen flop..
Наброј ми еден играч на Милан кој од 2017та година игра на ниво цело време.

Божем вие кујзне како игравте минативе 4 години па сеа Хакан бил флоп и ништо не изиграл а реалноста е сосема друга и таа кажува дека цел Милан не знаеше кај удара задњи 4 години.

Ок ете 3 утакмици на европско првенство нека се мерило за квалитет.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Наброј ми еден играч на Милан кој од 2017та година игра на ниво цело време.

Божем вие кујзне како игравте минативе 4 години па сеа Хакан бил флоп и ништо не изиграл а реалноста е сосема друга и таа кажува дека цел Милан не знаеше кај удара задњи 4 години.

Ок ете 3 утакмици на европско првенство нека се мерило за квалитет.
Romagnoli, Kessi, Donaruma u poslednive cetri god se najdobri, osven poslednava god za Romagnoli ama imase povredi i okej e. A hakan da flop e, ne e toa merilo tri utakmici ti vikam zamisli ko tie tri utskmici tri godini da gledas kako igra pa ke ti se smaci normalno..

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
CE82016A-97EB-4822-B507-6706C01DB897.png
Dobar potez na Monako, ako Boadu se razviva vo zivo ko na fm sekako.. ama gi gledav nekolku pati lani i dobar e ke go sitnat za nekoja god za 60-70m u jak klub

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Наводно имало договор за 30м + Давинсон Санчез

Sources at Southampton claim relations with Tottenham have soured due to a bad experience when negotiating Pierre-Emilie Hojbjerg’s transfer last summer, including attempts to turn the Dane's head early in negotiations along with chairman Daniel Levy's infamous hardball approach.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.352
Поени од реакции
28.404
Зошто квалификациите за ЛШ и КЛ се почнати а за ЛЕ не се ?
На страната на УЕФА дури не ги ни пишува првите 2 квалификациони рунди туку дирекно почнува од третата каде што не е ни наведен ниеден пар.

Kajgana Shop

На врв Bottom