пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.536
- Поени од реакции
- 9.430
I ti sakas da kazes so promena na zname, himna i grb ke se resi albanskoto prasanje? I za toa treba da pominat uste 20-30 godini vo tenzii, ucenuvanja, ponizuvanja I ne znam sto.Kako sto kazav ali imase i baranje za promena na grbot go zaboraviv toa,ke se dogovara najverojatno na slednite parlamentarni,za zname i himna treba vreme da se podnavikne narodot naednas da ne mu dojde i zname i himna i grb.
Ахмети: Прашање на време е кога ќе се промени државната химна, се разговараше и за грбот и знамето
![]()
Ахмети: Прашање на време е кога ќе се промени државната химна, се разговараше и за грбот и знамето
Промена на сите три државни симболи: Знамето, грбот и химната било разговарано меѓу лидерот на СДСМ Зоран Заев и на ДУИ Али Ахмети при тоа промената на државта химна „Денес над Македонија се раѓа“ е речиси извесна и прашање на време. Ова во интервју за македонски Клан го објави лично Ахмети.sitel.com.mk
I koga sme kaj ova ti kakvo zname I grb bi stavil, ajde za himna lesno e, ke stavime nekoja od betoven.
Znameto ne znam zosto i bi se menuvalo, toa I taka ne ni makedonsko ni albansko, tamam si e, ne znam ni grbot sto im smeta.
Последно уредено: