Eve vi prepiski sto ostanaa po konzulski od 1 do 5000 sto moze da se proveruvat na https://publicbg.mjs.bg/, u frka sum na rabotata, ke nemam vreme da proveruvam... od prepiska 1800 pa nagore do 3000 bi trebalo da se slednite promeni. Ajde ajde... se vi e na tacna, samo copy-paste pa proveri i se taka poveke pati... vezba za prstite Ubav den denes, mislam deka ke pustat brakata nekoj ukaz da ne izraduvat troa Pozdrav decki.
Eve i ovie dolu se prepiski sto ne se uste potpisani, na polozitelno od 2018, najverojatno sto se bile staveni na dopolnitelna. Moze i tamu da ima promeni.
Zdravo na site.Go podignav drzavjanstvoto preku Skopje na 22 Januari.Posrednikot mi izvadi egn adresa i se slikav na 29 Mart. Uste ne mi go dadoa pasosot oti u ministerstvoto ne drzavjanstvoto ne bilo prikaceno u kompjuter.Kako e ova mozno dali nekoj znae kako da sredam ova?
Zdravo na site eve vi informacija od mene stignav sabalje sofija pred pravosudie se cekase red ama ne mnogu pocnaa da pustat po 2jca vnatre na sekoi 5 min brzo ide go zemav drzavjanstvoto otidov odma blagoevgrad zakazav za slikanje utre se slikam i go imam pasosot za 2 nedeli pozz na site eve vi naj tocna i sigurna informacija
Zdravo na site eve vi informacija od mene stignav sabalje sofija pred pravosudie se cekase red ama ne mnogu pocnaa da pustat po 2jca vnatre na sekoi 5 min brzo ide go zemav drzavjanstvoto otidov odma blagoevgrad zakazav za slikanje utre se slikam i go imam pasosot za 2 nedeli pozz na site eve vi naj tocna i sigurna informacija
A decki mozi da mi go kazite brojceto od sredec kaj sto treba da se javis za da prasas dali e stignato pismoto da si ja probam srekata posto posrednikot mi rece za mesec i pol a vo bitola mi rekoja po 3 meseci da se javam taka da neznam koj da go slusam
Rano e uste...neka ispijat edno kafe drugarcinjata u administracija
Автоматски споено мислење:
Eve vi prepiski sto ostanaa po konzulski od 1 do 5000 sto moze da se proveruvat na https://publicbg.mjs.bg/, u frka sum na rabotata, ke nemam vreme da proveruvam... od prepiska 1800 pa nagore do 3000 bi trebalo da se slednite promeni. Ajde ajde... se vi e na tacna, samo copy-paste pa proveri i se taka poveke pati... vezba za prstite Ubav den denes, mislam deka ke pustat brakata nekoj ukaz da ne izraduvat troa Pozdrav decki.
A dali i na nas sto ni e pusten ukazot vo konzulat a ne ni e podignat, mozit da odime direkno vo sofija da go podignime i da zavrsime rabota vo nekolku dena
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.