- Член од
- 22 ноември 2019
- Мислења
- 592
- Поени од реакции
- 1.248
Nemoze da ima promena, odbien si i ti e zatvoren slucajot. Ke si cekas 100 godini za promena na ovoj status.Imam odneseno I molba napraeno taka da valjda ke ima promena
Nemoze da ima promena, odbien si i ti e zatvoren slucajot. Ke si cekas 100 godini za promena na ovoj status.Imam odneseno I molba napraeno taka da valjda ke ima promena
Чл. 6. (1) Лицата по чл. 15 от закона представјат: 1. (изм. - ДВ, бр. 43 от 2005 г., изм. - ДВ, бр. 35 от 2010 г., доп. - ДВ, бр. 34 от 2017 г.) удостоверение за б'лгарски произход, издадено от Д'ржавната агенција за б'лгарите в чужбина и всички документи, удостоверјавашти наличието на поне един в'зходјашт б'лгарин;Imam odneseno I molba napraeno taka da valjda ke ima promena
kakva molba , odnovo ili zaborajImam odneseno I molba napraeno taka da valjda ke ima promena
Nemozes nisto ti kazaa zatvoren ti e slucajot taka da, taa srekja si ja imal zalamImam odneseno I molba napraeno taka da valjda ke ima promena
da ne ima nekoj info za na granica za bg dali moze da se pomine so 2 dozi vakcina?
Автоматски споено мислење:
da ne ima nekoj info za na granica za bg dali moze da se pomine so 2 dozi vakcina?
tocno e idi pred 9sat sabalje tamo ke zavrsis odma rabotaZdravo decki, koga odprilika ima najrano da se zakaze termin vo Sofija za podignuvanje na drzavjanstvo, mene vo sistem mi dava najrano april 2022 i dali moze da se otide direkno vo pravosudie bez zakazan termin da se podigne posto nesto taka citam na forumov, neznam kolku e tocno?
A moram vo sistemot da imam termin nekakov zakazano bilo koga ili nemora?tocno e idi pred 9sat sabalje tamo ke zavrsis odma rabota
Koj Vakcini se odobreni za Vlez vo BG?
ima tamo coek sabaljeto se pisuvas na spisok i tolku si cekasA moram vo sistemot da imam termin nekakov zakazano bilo koga ili nemora?
SiteKoj Vakcini se odobreni za Vlez vo BG?
sega proveriv nema nisto bratDaj be proverete dali ima nekoj ukaz, srceklocanje kje me fati..rado bi proveril jas ama drvo nedelkano sum, neznam..aj izradvajte me, neka ima nekoj ukaz![]()
Nema nikakvi promeni, provereno od sabajle.. ke se jave nekoj ako imaDaj be proverete dali ima nekoj ukaz, srceklocanje kje me fati..rado bi proveril jas ama drvo nedelkano sum, neznam..aj izradvajte me, neka ima nekoj ukaz![]()
Vcera koe vreme pustija nekoj ukaz? Odsabajle nemase... Mozebi isto ke pustat i denes... Gledam oktomvri pola mesec go skinaa, nekade okolu prepiska 2000 imase promeni. Od toa sto go imam preku konzulski pat, od 1900 do 2600/2019 se so intervju Sofija, ne moze da proveruvam... Tuka nekade okolu 2000 treba da udarat slednite promeni, t.e. kaj onie sto se na polozitelno od sredina i kraj na oktomvri. Vcera i nekna gi cistea onie sto bile na dopolnitelna so polozitelno oktomvri i "strancite"....sega proveriv nema nisto brat