Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ќе ги тепаат бидејќи мораат.

Samo pamti go facata na Gasperini pri rez 5 -0 , i izjavite protiv Milan vo sekoja prilika pa ke ti bide jasni

По пола ден сум оптимист, после другата половина не сум. Теоретски можно е да се победи, ама ќе треба да се изигра перфектната утакмица, утакмица од оние во кои се е на твоја страна, кога секоја топка се лепи за твој играч, противникот прави неумесни грешки, сите шанси за гол се користат и голманот е на ниво. Сепак мислам дека перфектната утакмица што ја опишав ја потрошивме со Јувентус.
Милост не треба да се очекува од причина што пари се во игра околу пласманот , а за клуб како Аталанта 2.3.4 милиони разлика значат премногу.
Да беа ова некои други времиња со други управи, сигурен сум дека ќе беа нудени фудбалери по дампинг цена во размена за полабав пристап, ама тие времиња се одамна поминати и останува само тоа, да се одигра перфектната утакмица.

Чим Каљари не ги тепаа ја дигнав руке од црепојве.
Појше надеж имам у Верона и Болоња него ли у нашиве против Аталанта

Заборавивте дека Аталанта веќе имаше тежок натпревар пред два дена? ...тоа игра огромна улога и тука имате предност .. мислам дека ќе добиете 1-2 така нешто.

Ќе ги напуниме.
Forzaaaa Milaaaan!!!!

Чим Џони вика ќе тепаме има не отворат ко артета паштета. :D:D:D:D:D:D

Бонера ќе биде предуден,осеќам тактички ќе ги подготви и спреми и со неговото искуство ќе ги мотивира и ќе им даде елан да ја издвојуваат најбитната победа сезонава.

Ребиќ се повредил со што дополнително ни се намалуваат шансите за чудо некакво.

90% освен ако нема некое чудо вечер ќе е последен натпревар за Донарума. Искрено и заслужува да игра ЛШ. 5 сезони брани на високо ниво и дури на овие години е топ 10 голман во свет. Да имаше некоја правда ако случајно не избориме пласман ЛШ треба да лета цела управа и Пиоли. На управата иде промаршените зимски трансфери кои освен Томори имаат 0 придонес. А за Пиоли е и секогаш ќе биде тренер за просечен клуб.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom