Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Единствената патека на која ќе се врати Ливерпул следната сезона е онаа на која што беа 30 години пред титулата. Мане, Фирмино ништо повеќе не ги враќа, Салах најверојатно ќе си оди, средниот ред ќе биде ослабен со заминувањето на Вајнадлум, и плус една година постар, а какви ќе бидат Ван Дајк и Гомес после неиграње од една година никој не може да знае. Најчесто играчи кои биле повредени толку долго никогаш повеќе не биле на нивото од пред повредата. За Ливерпул догодина ќе биде цел пласман во ЛШ.

Друже, ве отворивме како аргета паштета и тоа на олд трафорд, и сеа ми збориш Ливерпул колку не го бивало, па и некој ѓуптин Џини бил главна карика, па и уште Гомез го додаде и Фирмино. Тука престанав да те читам

Салах најверојатно ќе си оди,
Ниедна ваква шпекулација од релевантен извор.
средниот ред ќе биде ослабен со заминувањето на Вајнадлум,
Мислиш засилен. Цела сезона не е ни бледа сенка на претходно, со паметот во друг клуб веќе.

За Ливерпул догодина ќе биде цел пласман во ЛШ.
Што не значи дека нема да се борат за трофеи.

Друже, ве отворивме како аргета паштета и тоа на олд трафорд, и сеа ми збориш Ливерпул колку не го бивало, па и некој ѓуптин Џини бил главна карика, па и уште Гомез го додаде и Фирмино. Тука престанав да те читам
A zemjata ramna li e ?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

По твојата логика, вас Вила ве отвори фи20 анално, и подобри се од вас?

Со Грилиш беа Вила тогаш, а они се како Палас, уан мен компани! Ова што се прскаат пулци ти е с*ање кроз густо грање, али нека им биде! Нивните газди се уште постипси од нашите, тако да биќе весело!

Sabitzer od Leipzig ima odkupna klauzula od 50m EUR demek od Anglija imalo interes se spomnuva Totenhem. Dobar igrac ama 50 milki se.

друже, откако замина фергусон најголемо достигнување ви е еуропа лига и карабао куп, а Ливерпул освои ПЛ, ЛШ, светски куп последниве две години. Плус уште едно финале у ЛШ што го загуби од Реал. Ливерпул моментално е светлосни години пред вас.

друже, откако замина фергусон најголемо достигнување ви е еуропа лига и карабао куп, а Ливерпул освои ПЛ, ЛШ, светски куп последниве две години. Плус уште едно финале у ЛШ што го загуби од Реал. Ливерпул моментално е светлосни години пред вас.
Да, гледаме на табела и по резултатите колку е светлосни години. Не заборавај и Лестер освои ПЛ и ФА Куп, а тоа се случува еднаш во 100 години.

Да, гледаме на табела и по резултатите колку е светлосни години. Не заборавај и Лестер освои ПЛ и ФА Куп, а тоа се случува еднаш во 100 години.

гледам нешто почесто од вас им се случува да освојат, па можеби они се поквалитетен тим од вас :oops:

Sabitzer od Leipzig ima odkupna klauzula od 50m EUR demek od Anglija imalo interes se spomnuva Totenhem. Dobar igrac ama 50 milki se.

Мурињо кога им беше тренер имаше шпекулации за интерес. Сега спласнаа откако го отпуштија.

гледам нешто почесто од вас им се случува да освојат, па можеби они се поквалитетен тим од вас :oops:
Сигурно. Дај Боже да продолжите толку ,,често" да освојувате како до сега. :brlav:

Мурињо кога им беше тренер имаше шпекулации за интерес. Сега спласнаа откако го отпуштија.

Leipzig e pred seriozen remont od igraci do trener i uprava. Ne sum siguren kolku ke se snajdat. Lani i godinava bea na maksimum Nagelsmann kompenzirase iako realno nemase soodvetna zamena za Werner.

Јунајтед се д риал диал, не правете глупи споредби. Последен трофеј им е ЛЕ пред четири години, и еве после тешки инвестиции и огромен прогрес, сега се на добар пат пак да освојат ЛЕ.

И што треба да значи ова? Многу ме интересира мене што кажал некој куртон. Можиш да најдиш и за Клоп слични вакви коментари од рандом идиот кој добил малце медиумски простор.
И многу е јако кога ќе се испалат со муабети од типот ,,да беше нормална сезона ние..." Зошто не е нормална сезона? Ете за мене ланската сезона беше ненормална кога им одеше се од рака на Ливерпул, немаа никакви повреди, решаваа утакмици со ќори голови во 90+ и тн. едноставно сите сили во универзумот беа на нивна страна.
Еве подолу уште една ,,стручна" експертиза. Секој ден имаш некој дебил кој добил медиумски простор и треска глупости, а во суштина можат само да му го земат еднаш усно без раце и на Солскјер и на играчите.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom