Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мора да се победи со Сасуоло и Беневенто, па со Лацио и Арамиите што биде нека биде.

Треба да ни се поклопат и коцките конкурентите да изиграат нерешено ова и следно коло, а и Фиорентина, Торино, Каљари и Парма да почнат да земаат бодови од поголеми екипи.

Ако ништо друго, со ова што моментално го играат Тео и Бенасер сигурно ќе останат кај нас, нема да се летаат богатите клубови по нив, а исто и помалку ќе може да уценува Хакан (и Донарума не е во најдобра форма, но тој е посебна приказна). :D

A i golmanov sto saka 20338 milioni po sezona epten siguren..go resija deneska zgresi nekolku a i im podari nekoj so tie finti so ceka i misli deka znae so noga tolku dobro..iako dosta napredna.

Mario e dosta podobar ali i ne e fit..kaza Pioli i se vide denes dva sprinta i se drzese za polovina.

A i golmanov sto saka 20338 milioni po sezona epten siguren..go resija deneska zgresi nekolku a i im podari nekoj so tie finti so ceka i misli deka znae so noga tolku dobro..iako dosta napredna.

Mario e dosta podobar ali i ne e fit..kaza Pioli i se vide denes dva sprinta i se drzese za polovina.

Донарума не е добар со нога, посебно не може да погоди долга топка. Но тој е во предност не само со тоа што за негови години е прилично докажан и ценет, туку и Раиола му е голема предност.

Но моментално и не знам баш дали има многу клубови на кои им треба голман, а и спремни се да му дадат толку плата (не знам само колку голмани би биле повеќе платени од него).

Донарума не е добар со нога, посебно не може да погоди долга топка. Но тој е во предност не само со тоа што за негови години е прилично докажан и ценет, туку и Раиола му е голема предност.

Но моментално и не знам баш дали има многу клубови на кои им треба голман, а и спремни се да му дадат толку плата (не знам само колку голмани би биле повеќе платени од него).

Сезонава ја подобри играта со нога..претходно беше катастрофа. Прави грешки али е кај се предност годините и талентот..затоа и така си вади плата. Денеска Ди марцо објави дека одбил 7+1м плата.

Штета што Плизари не се разви во тоа што се очекуваше,сега ќе треба да лупнат дополнителни 20 милиони за Мусо.

Koi gluperdi ke ispadnat ako ne go prodolzat.

Edini igrac poslednive 10 godini so bese mozno da se iskesira jako, 80 90milki da se napolni budzet da se funkcionira po ubavo, da se reinvestira.

I loso e so nema da mozat da donesat golman na negovo nivo. A kako vikase Fergi, klasa golman ti nosi 15 poeni vo sezona.

Milan siroti u Serie A so godini nemozat da se sovzemat dogodina super liga protiv city real barca ke igraat

ke go igraat kurot so nas

Sent from my iPhone using Tapatalk

А во ЛШ во група не немаше да се паднат со некоја од овие екипи.

Ако им носи пари ако сака секоја недела нека играат.

Ова супер лига сигурно е масло на Газидис , Малдини и Масара не верувам да имат прст на ова , Елиот и Газидис го спремил сето ова , сега очекувајте најмала рака отказ или да се предате Паоло .
Може и договорите на Донарума и Хакан имат врзување со ова .

Кој и да беше ние ќе бвеме на оваа листа клубови кои прифатија. Ова не е од вчера.
Топ 3 клуб во Италија сигурно нема Каљари и Џенова да бидат.

Нас моментално ни требаат пари дали преку ЛШ или ова сеедно. ТВ права, продажба на билети, маркетинг, спонзори итн.
Со ова треба да имаат повеќе пари за трансфери, поглеми плати за играчите, ќе привлечат подобри играчи итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom