Прилично сум нов во крипто светот па чисто ме интересира дали има некој има повеќе инфо околу BTT (BitTorrent) и дали би го препорачале за долгорочно инвестирање. Купив определена количина и за кратко порасна за 40%. Прашањето е да чувам или да продавам одма
Thanks in advance.
Прилично сум нов во крипто светот па чисто ме интересира дали има некој има повеќе инфо околу BTT (BitTorrent) и дали би го препорачале за долгорочно инвестирање. Купив определена количина и за кратко порасна за 40%. Прашањето е да чувам или да продавам одма
Thanks in advance.
Toa nikoj ne moze da ti garantira ili kaze so sigurnost , sekogas moze da gi kombiniras del da prodades a del da ostavis ( i posle da se kolnes so ne si gi prodal ili so ne gi ostavil ) Jas vlegov na Harmony One so poprilicno ubava suma vlog ke vidime sto ke bide
Toa nikoj ne moze da ti garantira ili kaze so sigurnost , sekogas moze da gi kombiniras del da prodades a del da ostavis ( i posle da se kolnes so ne si gi prodal ili so ne gi ostavil ) Jas vlegov na Harmony One so poprilicno ubava suma vlog ke vidime sto ke bide
Thanks, тоа и направив. Ајде као да не се залетуем на почеток. Пола продадов и земав XRP. Почетничка среќа изгледа, 40% скоро е до сега во последните 24h. Инаку, ја користам Binance платформата. Некое инфо како исплаќате пари?
Деќки некој да сподели за некој сосема неупатен ви тргувањето каде што како зашто
Не сум во Македонија така што веројатно не би имал проблем за уплати исплати
Thanks, тоа и направив. Ајде као да не се залетуем на почеток. Пола продадов и земав XRP. Почетничка среќа изгледа, 40% скоро е до сега во последните 24h. Инаку, ја користам Binance платформата. Некое инфо како исплаќате пари?
Да се надоврзам на претходниот мој пост повеќе ми беше да не лута ваму таму него страни кои се reliable за купување (како што реков живеам надвор од МКД) кој немаат астрономски провизии
Ги поминав овие 10тина страни ама најчесто се задржав сте на трговија од МКД
Полека полека ќе стигнам да видам што да купам, зашто тоа и слично за почеток би било добро некој да понуди повеќе инфо за од каде барем да почнам да разгледувам
Да се надоврзам на претходниот мој пост повеќе ми беше да не лута ваму таму него страни кои се reliable за купување (како што реков живеам надвор од МКД) кој немаат астрономски провизии
Ги поминав овие 10тина страни ама најчесто се задржав сте на трговија од МКД
Полека полека ќе стигнам да видам што да купам, зашто тоа и слично за почеток би било добро некој да понуди повеќе инфо за од каде барем да почнам да разгледувам
Јас живеам во Чешка и користам CoinBase wallet , до сега незнам како е со подигање на сретсвата бидеќи немам вадено пари , но имам купувано со крипто валути бидеќи овде можеш да купуваш и со крипто валути од некои шопови и до сега сум немал проблем .
Cex.io работи за повлекување пари до дебитна од Македонија. До сега имам продавано биткоин од мининг два пати и стигнува за 1 до 3 дена на сметка. Мислам само за виза и работи, јас користам Виза од Нлб и немало проблем до сега.
Thanks in advance.
Едино е битно колку мислиш дека има USE CASE. Симињаш торенти? Сакаш да seed-aш? Сакаш да заработиш од вишокот интернет што го имаш? Веројатно да. Сакаш бесплатно да симнеш нешто што се плаќа и пари да земеш зш го симињаат од тебе? 100%. Мене BTT ми e од јануари до сеа ми има донесено отприлика 350% профит. На 300% продадов пола и купив WABI, SOL и АGI. Индиректно ми има платено 2 години од кредитот за колата. BTT forever!
Автоматски споено мислење:
Сакам само да пишам BONDLY BONDLY BONDLY BONDLY, за да ви биде жал за некој месец што не сте го купиле деновиве.
Polkadot e mnogu jak, ima golem market cap dodusa, ne bi mozel da praj rally kako Etherium na primer, ali go ocekuvam okolu 200 dolari do krajov na godinava. E ako 6x profit ne e dovolno, onda ne znam.
Eве да речеме дека си у право. Зошто би бил DOT вреден за тебе директно? Користиш некоја услуга од Полкадот? Плаќаш нешто со DOT? Dapp ниеден, проект ниеден, ама ќе им нудат на стартапи да се уклучат на мрежата, можда некој ќе бумне, може не. DOT инвестиција ти е како у ФИТР да инвестираш. Коста Петров проект. Ја лично не би инвестирал у Коста Петров.
Cex.io работи за повлекување пари до дебитна од Македонија. До сега имам продавано биткоин од мининг два пати и стигнува за 1 до 3 дена на сметка. Мислам само за виза и работи, јас користам Виза од Нлб и немало проблем до сега.
Не шири дезинформации. Кај нас од народна банка се забранети крипто валути. И нема апсолутно никаква можност да користиш македонска банка за вакви работи.
Не шири дезинформации. Кај нас од народна банка се забранети крипто валути. И нема апсолутно никаква можност да користиш македонска банка за вакви работи.
не шири дезинформации, тоа што го има напишано е точно од збор до збор , а легитимноста на постапката е друга работа битно пари примаш пари праќаш без проблем
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.