- Член од
- 16 јануари 2018
- Мислења
- 165
- Поени од реакции
- 159
Ironaca ja mislim da je shizofrenijaSaraj malo s tim user-ima![]()
daj mu i ti dijagnozuFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ironaca ja mislim da je shizofrenijaSaraj malo s tim user-ima![]()
daj mu i ti dijagnozuXaxaxaxaxa psiho
Imate li kakve pametnije odgovore ili je to tvoj nivo intelekta i interakcije sa drugima.Saraj malo s tim user-ima![]()

Pogresio si chat nije ti ovo onaj sajt za upoznavanje..podsecas me na onog iz balkanskog spijuna isti ti..xaxaxaxa bu..Cukice sa SF prvo se prestavite kazete ko ste pa onda glumite manguppe, ko vas salje koga promovirate koga stitite zaboravili ste da je ovo otvoren forum i da je ovdje sloboda govora dozvoljena. Eto ja se pisam prvi na te sve vase autoritete Pere kurce palce nazovite ih kako hocete.
Nego nestane argumenata pa bjezi. Sta ne odgovarate na prozivke klosari aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Imenicno da cukice nabrojim:
Torpedo, Ironac, Sasarel a ovaj maki nismo utvrdili jel vam faraon ili nije .
Mali, ne laprdaj puno i ne uzimaj me u usta.Cukice sa SF prvo se prestavite kazete ko ste pa onda glumite manguppe, ko vas salje koga promovirate koga stitite zaboravili ste da je ovo otvoren forum i da je ovdje sloboda govora dozvoljena. Eto ja se pisam prvi na te sve vase autoritete Pere kurce palce nazovite ih kako hocete.
Nego nestane argumenata pa bjezi. Sta ne odgovarate na prozivke klosari aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Torpedo vodite ovu budalu na vas forumMali, ne laprdaj puno i ne uzimaj me u usta.

Davno sam napisao ne treba ga dirati, a sto ga vise diras vise smrdi.Ironaca ja mislim da je shizofrenijadaj mu i ti dijagnozu
Nije fer vredanje sa tvoje strane, svako radi kako zeli i svako je clan onamo gde zeliCukice sa SF prvo se prestavite kazete ko ste pa onda glumite manguppe, ko vas salje koga promovirate koga stitite zaboravili ste da je ovo otvoren forum i da je ovdje sloboda govora dozvoljena. Eto ja se pisam prvi na te sve vase autoritete Pere kurce palce nazovite ih kako hocete.

Ti si znaci cro sat aaaaaaaaaaa fu..roTorpedo vodite ovu budalu na vas forum![]()

Taj sam skroz ga razbucaj ako smes xaxaxaxa..samo udriTi si znaci cro sat aaaaaaaaaaa fukaro
puknu cu ti citav panel nemoj da se zajebavas samnom![]()
Xaxaxaxa ma original balkanski spijun ..Ne mrzim niti tebe niti bilo koga na ovom svjetu, ali ako ti svi clanovi u coporu napadaju mene kao individu nabijem ih na k... isto se odnosi i na tebe ako si dio toga.