Криминалци и криминални групи во МК

Што се дешава низ Скопје со кражби на Голф 5ки. Само неделава по овие фб купи продај групиве ми искочија 3-4 голфови дека се украдени. Има некој инфо нешто, кои се што се? Прашувам затоа што скоро купив и јас 5ка па сеа се мислам дали да ја продавам. :D

CENA IMBOX !!!1

Што се дешава низ Скопје со кражби на Голф 5ки. Само неделава по овие фб купи продај групиве ми искочија 3-4 голфови дека се украдени. Има некој инфо нешто, кои се што се? Прашувам затоа што скоро купив и јас 5ка па сеа се мислам дали да ја продавам. :D

CENA IMBOX !!!1
Исто еден механичар од Скопје се бунеше, заради кражбиве, и кога даде интервју за Алсат, рече дека има сомнеж дека се лица од Гази Баба.

Претреси во Грчец и Дуќанџик, има многу уапсени

Ај да видиме што ќе испадне од акцијава, дали се стварно решени да им нанесат удар или е само пр пред јавност

Ај да видиме што ќе испадне од акцијава, дали се стварно решени да им нанесат удар или е само пр пред јавност
И јас тоа се прашувам. Ако им нанесуваат удар кој знае што ќе се случува понатаму, зошто ваков удар се прави со амин на некој над владата.

И јас тоа се прашувам. Ако им нанесуваат удар кој знае што ќе се случува понатаму, зошто ваков удар се прави со амин на некој над владата.

Премногу се опуштија ја удавија цела Македонија во дрога, инаку ете и Русковска вика дека акцијата била почната пред 1 година и дека не вршеле финансиска истрага во исто време врз осомничените оти се плашеле да не се пробие акцијата - општо е познато дека највеќе нивни има во финансиската полиција.

Се надевам не е само за пред јавност, дека со вештачање на телефони и се ќе одат до крај па ќе стигнат и до полициските структури кои им помагале

Се чекаат првите имиња кој паднале. Најверојатно поситните дилери на групите

Толку се испреплетени мафијата со државните институции, што мислам само со хируршки зафат може да се одвојат и да се испоаосат овие покрупните.

Темава никогаш не била толку тивка, а никогаш немало вакви апсења. Да не дигнал некој рака по грешка од тие шо пишуваа тука :icon_mrgr:
Викаш сами се фалеа на темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom