- Член од
- 17 декември 2020
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 56
ProgTV UWPNekoj da mi predlozi player sto prima mac adresi... do sega gledav na SF player ama pocna da mi pokazuva problem ne mi gi otvara programite
ProgTV UWPNekoj da mi predlozi player sto prima mac adresi... do sega gledav na SF player ama pocna da mi pokazuva problem ne mi gi otvara programite
Da takodje i Prog Tv za windows ,na njega zaboravio. https://www.progdvb.com/de/main-page/progtv/progtv-winProgTV UWP
Koristim windows 10 vec godinu dana isto tako koristim SFVIP-Player v1.2.0.80 by salezli i nikakvih problema nemamGo instalirav dobro e sega za sega
Автоматски споено мислење:
da windows 10 imam...bas vcera go instalirav do toa e najverojatno
Автоматски споено мислење:
So stalker sega za sega e dobro... kako sto spomna @Senko-Skopje najverojatno e do windows10 deka koristam
STO MORA MAC BITI IMAS M3U LISTA ISTO RADE I BOLJE OD MACA.Covek pita za Windows ti mu preporučujes za Android,pita za Mac ti za m3u liste.Prijatelju podne je ,jednu kafu, šetnja, razbije mamurluk.
Covek te pita za BMW_a ti hoces da mu uvalis Fiat Pand_u i jos ga ubedjujes kako je bolji.STO MORA MAC BITI IMAS M3U LISTA ISTO RADE I BOLJE OD MACA.
To je do tebe , imam ga i ja na 7 - radi bez ikakvih problema. Pitaj na temi vezanoj za to i naći ćeš odgovor.Ja nemogu SF koristiti imam windows 7 32 bit i nepodrzava ali mi ovaj super radi iptv tools ima player za MAC i M#U
Ne,to samo od Petka na Subotu do i iza ponoći. U Nedelju se pune baterije za radnu nedelju.Nedelja!!!!Ocekujemo dobru svadju ko za svaki vikend..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
radi na windows7/64bitJa nemogu SF koristiti imam windows 7 32 bit i nepodrzava ali mi ovaj super radi iptv tools ima player za MAC i M#U
Bolje da si si ljubavnicu nabavio i maca prah kupio.Iptv ionako vise nije aktualan bar ne za nas koji smo svoj na svome,ovi gasterbajteri po svijetu njima to jos zanimljivo a mi imamo balkan uzivo ovdje, tako jedino sex dolazi u obzir jebes pinkove.zato nabavite ovako nesto, kao sto sam ja, pre 2 nedelje![]()
![]()
Ajde posalji neki panel da nema blokadu a da ima barem 2 ili 3 konekcije naravno da ima i exyu ali neki strani kineski bilo sta na pp pozdravBolje da si si ljubavnicu nabavio i maca prah kupio.Iptv ionako vise nije aktualan bar ne za nas koji smo svoj na svome,ovi gasterbajteri po svijetu njima to jos zanimljivo a mi imamo balkan uzivo ovdje, tako jedino sex dolazi u obzir jebes pinkove.
posle 60-e, sve manje i manje mislis na ljubavniceBolje da si si ljubavnicu nabavio i maca prah kupio.Iptv ionako vise nije aktualan bar ne za nas koji smo svoj na svome,ovi gasterbajteri po svijetu njima to jos zanimljivo a mi imamo balkan uzivo ovdje, tako jedino sex dolazi u obzir jebes pinkove.