- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 607
- Поени од реакции
- 2.008
Pisam se i na tebe i na clanove mislis da je meni briga do tudzeg misljenjaxaxaxaxaxaxa vip ovce ne vredjaj ostale clanove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pisam se i na tebe i na clanove mislis da je meni briga do tudzeg misljenjaxaxaxaxaxaxa vip ovce ne vredjaj ostale clanove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pisam se i na tebe i na clanove mislis da je meni briga do tudzeg misljenja![]()
I koja je poenta ovog posta Burmane ako mozes malo da me prosvjetlis

npr. da probas da pronadjes ovaj kanal (odlican je)I koja je poenta ovog posta Burmane ako mozes malo da me prosvjetlis![]()

Podjeli ti ajde 220 ostace ti forum prazan bjednice jedan

Jel stvarno mislis i kad bih ga nasao da bih to gledao?npr. da probas da pronadjes ovaj kanal (odlican je)![]()
sta covek na ovo da odgovori..ma budalaPisam se i na tebe i na clanove mislis da je meni briga do tudzeg misljenja![]()

jes' ti to malo neurozanPodjeli ti ajde 220 ostace ti forum prazan bjednice jedan
Ja sam vazda u elementu al penzija uhvatila pa se nema aaaaaaaa?
Jel stvarno mislis i kad bih ga nasao da bih to gledao?

Lakija malo prenjelojes' ti to malo neurozan![]()

Pozitiva burazeru samo, naravno da jesmo.
Автоматски споено мислење:
Frisko iskeniranih 220 listi djelim na pm znaci svaka radi 100%.
Da malo temu promjenimo ima svakakvih domacih stranis sa jenom konekcijom sa vise etc....
P.S Mogao sam da glumim mangupa pa da napisem 220 puta na kajgani IMAS PM![]()
Mozel lista pozdravPozitiva burazeru samo, naravno da jesmo.
Автоматски споено мислење:
Frisko iskeniranih 220 listi djelim na pm znaci svaka radi 100%.
Da malo temu promjenimo ima svakakvih domacih stranis sa jenom konekcijom sa vise etc....
P.S Mogao sam da glumim mangupa pa da napisem 220 puta na kajgani IMAS PM![]()
pisi ti na pp da vidimo da li je u pitanju shizofrenija,ili neka druga bolest.jesi mozda ko mali pao na glavu..Vredjas ostale clanove pa im dajes liste,jesi ti stvarno dobar sa glavom..xaxaxaxaxa tezak psihoPisi private burazeru mani se ovih budalastina, sta treba da ti odg IMAS PM.
Idemo ludo ide