Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Ти на пример на што би го завртила?
На што да го завртам жено божја? Човекот ти вика дека сака да те запознае, ти одма за жена му се фаќаш. Другарки сме со жена му на Ацид и може да ти потврдам дека човекот е во брак а не во затвор, не се секирај.

Како може сѐ на љубомора да го вртите не ми е јасно...
Не се сигурни ни во самите себе, а не во друг, не сакаат пријатели од спротивен пол, па мислат и другите се како нив и се на тоа вртат. [emoji3]

На што да го завртам жено божја? Човекот ти вика дека сака да те запознае, ти одма за жена му се фаќаш. Другарки сме со жена му на Ацид и може да ти потврдам дека човекот е во брак а не во затвор, не се секирај.
Па кој рече дека е во затвор ма, жено небожја?
Битно се пофали дека женаму ти е другарка:lolzz:...лелеее..

Не се сигурни ни во самите себе, а не во друг, не сакаат пријатели од спротивен пол, па мислат и другите се како нив и се на тоа вртат. [emoji3]
А се стапи во брак, нема веќе пиво со другари после фудбал или таа да оди со другарки и да има мажи во друштво, јок, затвор.

Да не сум офтопик, комрадот @ВардарскиМКД мислам дека од фан клуб Вардар уште тебе не те знам :D

Па кој рече дека е во затвор ма, жено небожја?
Битно се пофали дека женаму ти е другарка[emoji38]zz:...лелеее..
Да, се пофалив, врска ми е @Олимпија тука. :toe:

Едит: И @Паланчански исто така, огромен впечаток ми има оставено.

Последно уредено:
А се стапи во брак, нема веќе пиво со другари после фудбал или таа да оди со другарки и да има мажи во друштво, јок, затвор.
Нема ни лајкови од пријатели од спротивен пол. :(
Заеднички профил за успешен брак. <3

So majka barate familijarni lugje na forum da se dopishuvate so lugje so nw gi znaete i poznavate stvarno ne ste mi jasni.
no hejt :)
Мене ми пишуваат за да им местам фото натпревари во замена за ајвар! Ништо сериозно

So majka barate familijarni lugje na forum da se dopishuvate so lugje so nw gi znaete i poznavate stvarno ne ste mi jasni.
no hejt :)
Така де, нели знаете дека со брак запира животот и не смеете да комуницирате со никого освен со жената и децата? Скраја да е да проширите познанство со некого, све тоа треба со секира да се убие.

Абе, се читате ли некогаш што пишувате или мрсни ви се мониторите во Саудиска Арабија? После се чудите кога читате како некој си ја измлатил жената со дрво или како она го заклала на спиење. Жално, жално :(
Автоматски споено мислење:

@pozdrav eden topol додека ми клика "Се смеам" реакција на постовите, а си знае дека е така.

Мене ми пишуваат за да им местам фото натпревари во замена за ајвар! Ништо сериозно
Оваа година ајвар од 50 кг пипер само за тебе

Сакав со неколку од женските членови, ама се премислиф. Многу е љубоморна девојка ми, заеби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom