@Agda Beata и спомнав на свекрва ми за тоа за брчки и ми купила на мене, иако јас го спомнав за неа хахахаха
Ми земала la roche posay, го бива или да го подарувам?
Кај свекор ми сум и не земав никаква крема, а на планина сум. Кожата сува сува у пм! Отворив фиока и ставив од правата крема што ја видов и еве вече пола саат го мојам лицево, ко лепак да сум ставила. Не ја купувајте!
10 дена подоцна, дали треба да имам некакви реакции на кожата од ова? Прочитав миииислам дека треба да се вцрвени па после да почне да се подобрува. Или типката во виедото збореше така можда. Не зборам за подобрување знам дека за тоа треба дватри месеци така?
10 дена подоцна, дали треба да имам некакви реакции на кожата од ова? Прочитав миииислам дека треба да се вцрвени па после да почне да се подобрува. Или типката во виедото збореше така можда. Не зборам за подобрување знам дека за тоа треба дватри месеци така?
Да, неколку недели се врши "ретинизација" и кожата се навикнува на ретинолот. Очекувани се сува кожа, лупење и црвенило, НО не смее да биде екстремно, нели. Ако почувствуваш поголема непријатност, прекини со користење и консултирљј се со дерматолог. Можеби ќе ти треба поблага верзија, мада твојот е баш наменет за почетници, така да не би требало да имаш поголем проблем.
Кај свекор ми сум и не земав никаква крема, а на планина сум. Кожата сува сува у пм! Отворив фиока и ставив од правата крема што ја видов и еве вече пола саат го мојам лицево, ко лепак да сум ставила. Не ја купувајте!Прегледај го приврзокот 286989
Вчера маж ми наместо крема против хемороиди, лупнал паста за заби и уште прашува дали е нормално толку да пече. Ќе ме умрете вие мене!
СИ СТАВИЛА ДЕЗОДОРАНС НА ЛИЦЕ!
Да, неколку недели се врши "ретинизација" и кожата се навикнува на ретинолот. Очекувани се сува кожа, лупење и црвенило, НО не смее да биде екстремно, нели. Ако почувствуваш поголема непријатност, прекини со користење и консултирљј се со дерматолог. Можеби ќе ти треба поблага верзија, мада твојот е баш наменет за почетници, така да не би требало да имаш поголем проблем.
Автоматски споено мислење:
Вчера маж ми наместо крема против хемороиди, лупнал паста за заби и уште прашува дали е нормално толку да пече. Ќе ме умрете вие мене!
СИ СТАВИЛА ДЕЗОДОРАНС НА ЛИЦЕ!
денес цело лице го осеќам затегнато и суво! дали е ова првиот симптом дека функционира тоа ретинолот или треба да се загрижувам? ти си мојот тутор за подмладување хахаха
денес цело лице го осеќам затегнато и суво! дали е ова првиот симптом дека функционира тоа ретинолот или треба да се загрижувам? ти си мојот тутор за подмладување хахаха
Ретинол користев многу мал период, ама мене почна да ми се лупи кожата, како баш како првут.
Само пази те молам со ретинолот ОБАВЕЗНО спф да си користиш и добра хидратантна крема.
Ретинол користев многу мал период, ама мене почна да ми се лупи кожата, како баш како првут.
Само пази те молам со ретинолот ОБАВЕЗНО спф да си користиш и добра хидратантна крема.
Малку страв ме фаќа дека ќе заборавам да ставам инаку земав и тоа, ме заебавте скроз хахаха џабе се фалев дека ништо употребувам кога сеа удрив на креми. Ќе видам колку само ќе ми трае
Нормално е. Ќе ти пишам вечер од дома детално, ако го правиме ова, да го правиме како што треба. Во меѓувреме кажи ми дали користиш и други состојки, или се шлакаш со деодорантни креми на лице само и што ти дојде при рака?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.