Блам држава

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.760
Поени од реакции
39.682
Уште не ги научивте дека се они што "прават" е најдоброто, а сите други ако направат нешто е најлошото. :D

Ја гледам често свињава во Кисела Вода, жена му го вози со една Х5ка, таа што го тепаше. Богаме многу угнетуван бил во време на режимот, само Х5ка има. Да не бил режимот ќе возел сеа некоја Панамера или Урус. Греота чоекот, го уништија. :(

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.446
Поени од реакции
87.165
Еве читам Васиљ си ја вработил жената у МВР, башка си се подновил со ново станче... Одма е подруго од кога падна режимот, пред тоа само чорби јадеше :'(

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.701
Поени од реакции
21.200
Еве читам Васиљ си ја вработил жената у МВР, башка си се подновил со ново станче... Одма е подруго од кога падна режимот, пред тоа само чорби јадеше :'(
Момче, некоја го засакала Васиљ и се оженила за него (тоа ти е како да добиеш на бинго милијарда), a ти тука ни зборуваш за станови WTF !!!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Кога неговите градат згради и менуваат ДУП-ови, тоа е градење модерна метропола. Кога градат другите, тоа е бетонска џунгла, урбана мафија, гушкање дрва, кубење коси, пеење "градот убав пак ќе никне". :LOL:

Ghetto vo centarot na gradot. Mnogu napredni ovie urbanite likovi pa i banjati i namirisani.

D

Deleted member 53418

Гостин
Васиљ има мн јака жена, кога идевме кај другарче у стан беа наспроти еден со друг стан и преку тараса на другаров се глеаше кај него во дневна и спална, братот работеше 24/7 по цел ебен ден на на лаптоп ние пиеме овој работи и се чудевме како како не ја клеца нонстоп таа..

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.212
Момче, некоја го засакала Васиљ и се оженила за него (тоа ти е како да добиеш на бинго милијарда), a ти тука ни зборуваш за станови WTF !!!
Ova ne e tolku chudno.
Zenite opsto ne razmisluvaat tolku za politika osobeno mladi zeni.

Член од
14 јули 2017
Мислења
662
Поени од реакции
1.344
Толку ногу глупости испаднаа од воа политичарите, шо ми дојде бизнис идеја да направам книга една со сите нивни глупости, глупи изјави итн, итн, па и да додавам мое/наше (со тиа шо ќе а прајме книгата) коментарче во врска со изјавата да речиме, за бламот. Мислите ќе успее? :D :D :D

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.006
Поени од реакции
83.389
ќе успее
мада, заваиси кој што подразбира под - ќе успее

Член од
14 јули 2017
Мислења
662
Поени од реакции
1.344
ќе успее
мада, заваиси кој што подразбира под - ќе успее
Да генерира профит во главноме, и да не наебиме, оти виа каа шо не се саламни може да не бапнат позади решетки

И секако, не допишав, да виде народот какви говеда не водат

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.446
Поени од реакции
87.165
братот работеше 24/7 по цел ебен ден на на лаптоп ние пиеме овој работи и се чудевме како како не ја клеца нонстоп таа..
Мора 24/7 да ги брише гомната на неговите што го плаќаат...
:kafence:

Kajgana Shop

На врв Bottom