dantemkd
demon hunter
Немам ништо протв одлично се движи приказната ама можеше да скрати и да не гњави многу.One piece го гледам од почеток од кога постои, не можам да го изневерам! Секоја недела ми е луфи![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам ништо протв одлично се движи приказната ама можеше да скрати и да не гњави многу.One piece го гледам од почеток од кога постои, не можам да го изневерам! Секоја недела ми е луфи![]()
Знам на шо мислиш,и мене за некои така ми се дешава,со тек на времето дури гледаш иако на почеток не ти се бендисва eventually it grows on you.А иначе за играта ја играв ко излезе ама мн малце, механиката на играта и комбато all over the place беа не му беа баш средени и само mash buttons праев секогаш непредвидливо беше шо moves ќе напраеа ликовитеБоеуто да, ради наруто. А аста ни мене не ми се свиѓаше ама па некако сега супер ми е
Џамп форс да не ја играш?![]()
Тешко прашање стварно,муабето ко ќе гледам Боруто она реченицата од Godfather ми се врти" look how the massacred my boy",ама ае 20 мин. неделно можам да одвојам заКако бе гледате очобол како Буруто јас Наруто не го изгледав ради глупите филери инаку и Уван пис многу тупат и одугвлекуваат можеше да се преполови од Дресроса па наваму премогу замараат страшно е то што нема квалитетно аниме за гледање.
Кога се пари во прашање не е битно колку години го влечат ако прај пари има да го молзат до макс а и ние со него ќе си растиме.Немам ништо протв одлично се движи приказната ама можеше да скрати и да не гњави многу.
да аПо би гледал добро аниме од 80ти со добра сторија него 90 посто денешно сра*е.
Го изгледав Dororo од 2019, сега мора да се гледа Dororo од 69та. Од друга страна, кај мене љубовта према анимето се роди со Akira, Ghost in the Shell, Animatrix... и кога го гледав Full Metal Alchemist толку ми беше, се навлеков.По би гледал добро аниме од 80ти со добра сторија
не знам што е со сезонава и со дементирани некои анимиња како Redo of a healer и други софт-порн анимиња. Се повеќе и повеќе испливуваат такви.него 90 посто денешно сра*е.
последната сезона што моментално се прикажува? не. Ми остана филмот од претходната сезона, требаше го гледам пред да ја изгледам сезоната.Seven deadly sins продолжи, некој го гледа?
2Д rules 3Д никогаш нема да го има апилот како 2Д.Го изгледав Dororo од 2019, сега мора да се гледа Dororo од 69та. Од друга страна, кај мене љубовта према анимето се роди со Akira, Ghost in the Shell, Animatrix... и кога го гледав Full Metal Alchemist толку ми беше, се навлеков.
не знам што е со сезонава и со дементирани некои анимиња како Redo of a healer и други софт-порн анимиња. Се повеќе и повеќе испливуваат такви.
последната сезона што моментално се прикажува? не. Ми остана филмот од претходната сезона, требаше го гледам пред да ја изгледам сезоната.
Оди гледај Симсонови не се закачај бе.да а![]()
денес ми откажаа и двете страни кај што гледав и баш ова ми требаше <3 ако имате уште прдлози бујрум, дека овде првата не фунбкциониракога сме кај страни, еве ги тие на кои гледам
Anime Ultima
4Anime
The Watch Cartoon Online
All Anime
Anime RAM
Само букакеHentai гледа некој?
Black Bible ko za tebe.Hentai гледа некој?
Ја имам одамна купено некои DVD-ja оригинал.Hentai гледа некој?
Ja обожавамЈа имам одамна купено некои DVD-ja оригинал.